2018-12-16 18:19


ALDE: Dacian Cioloş cadorisește samsarii de drepturi litigioase

 |  12:49
ALDE: Dacian Cioloş cadorisește samsarii de drepturi litigioase

ALDE a lansat acuzaţii grave la adresa premierului Dacian Cioloş. Laura Chiriac, purtătorul de cuvânt al partidului, a afirmat că prim-ministrul „cadorisește samsarii de drepturi litigioase", informează B1 TV.

Aceasta a precizat că prin prelungirea termenului până la care ar fi trebuit încheiată restituirea bunurilor naționalizate din perioada comunistă, Guvernul nu face decât să mai acorde „rechinilor imobiliari” încă un an.

"Le mai dă un an la dispoziţie, timp în care mai pot specula disperarea proprietarilor, cumpărând pe mai nimic drepturi de retrocedare pentru bunuri de sute sau chiar de mii de ori mai valoroase. Executivul a prelungit ieri, prin ordonanţă de urgenţă, termenul (1 ianuarie 2016) până la care ar fi trebuit să fie încheiată restituirea bunurilor naţionalizate în perioada regimului comunist. (...) Guvernul nu face decât să prelungească un mecanism al retrocedărilor care, după 15 ani, a lăsat majoritatea proprietarilor fără niciun răspuns şi a îmbogăţit o clică politică. Amânarea dreptului legal de a acţiona în instanţă îi privează pe proprietari de unicul instrument pe care l-ar fi avut la dispoziţie pentru repararea unui şir imens de nedreptăţi, care a început cu naţionalizarea şi a continuat cu umilinţa suportată de proprietari pentru a-şi putea redobândi bunurile", a precizat Laura Chiriac. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-02

TAGURI: alde, dacian ciolos, cadoriseste, samsari, drepturi, litigioase
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEAN
02 Ian 2016

Da si bozgori tai , au luat toate conacele si padurile , dupa care au fugit in Maghiaria . Tara comdusa de Fundatia SOROS de la Cluj si filiera internationala . Cind recuperezi bani furati de toata mafia cu securisti si serviciile , justitie de mina ? Da lege pentru recuperarea integrala a tuturor furturilor .
Random imageUltimele stiri


loading...