2019-01-22 21:05


ALDE îi răspunde lui Dragnea: Se OPUNE suspendării președintelui Iohannis

 |  18:23
ALDE îi răspunde lui Dragnea: Se OPUNE suspendării președintelui Iohannis

Partenerii de guvernare ai social-democraților, liberal-democrații, îi transmis lui Liviu Dragnea, pe subiectul suspendării președintelui Klaus Iohannis, că un astfel de demers „poate avea urmări imprevizibile” și că precauția trebuie să fie „cu atât mai mare cu cât, în prima jumătate a anului viitor, România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene”.

Mesajul ALDE a fost transmis PSD printr-un comunicat de presă.

„Suspendarea președintelui Klaus Iohannis – tot mai depășit de cerințele și demnitatea funcția pe care o ocupă – este o decizie de maximă responsabilitate, care presupune o evaluare atentă a posibilelor riscuri și consecințe. Declanșarea procedurii de suspendare, într-o societate profund divizată, instigată la fanatism și violență de lideri politici lipsiți de scrupule, poate avea urmări imprevizibile. Cu alte cuvinte, decizia de extirpare a unei părți bolnave din  trupul statului român trebuie făcută numai în condițiile în care suntem convinși că respectiva operație nu va perturba funcționarea statului, precauție cu atât mai mare cu cât, în prima jumătate a anului viitor, România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene”, precizează formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

ALDE mai arată că „doar în urma unei astfel de evaluări și a asumării concluziilor sale putem să exprimăm, în deplină cunoștință de cauză, o opțiune sau alta în privința declanșării procedurii de suspendare”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: alde, dragnea, suspendare, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Aug 2018

DOI TEMBELI SUNT LASATI SA BATJOCOREASCA NEAMUL ROMANESC.
Random imageUltimele stiri

loading...