2019-01-17 13:08


ALDE validează pe 21 octombrie listele de candidați pentru parlamentare

 |  08:23
ALDE validează pe 21 octombrie listele de candidați pentru parlamentare

Comisia de fuziune a ALDE a decis ca în data de 21 octombrie să fie convocată Delegația Națională Permanentă pentru validarea listelor de candidatură pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii.

"În ședința de astăzi (luni — n.r.) a Comisiei de fuziune a ALDE s-a mai stabilit ca în data de 21 octombrie să fie convocată Delegația Națională Permanentă pentru validarea listelor de candidatură pentru alegerile parlamentare", precizează sursa citată.

Comisia de fuziune a ALDE a mai decis ca Remus Borza să fie numit coordonatorul filialei Brașov.

"Astăzi, membrii Comisiei de fuziune a Alianței Liberalilor și Democraților au validat o serie de decizii privind două numiri în funcții de conducere ale partidului. Începând de astăzi, domnul avocat Remus Borza a fost numit coordonatorul filialei ALDE Brașov, iar domnul Valentin Vrabie, actualul primar al orașului Medgidia, a fost numit președinte executiv al filialei ALDE Constanța. Totodată, dl. Valentin Vrabie a fost numit și vicepreședinte al Biroului Politic Central al ALDE, precum și coordonator al Departamentului de Administrație Publică, din cadrul partidului", se arată în comunicatul ALDE. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-11

TAGURI: alde, valideaza, 21, ocotmbrie, liste, candidati, parlamentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...