2017-01-19 13:34

POLITICA


Alegeri 2012. UNPR propune „Coşul pensionarului”

 |  19:38

UNPR a propus, la nivelul Coaliţiei,o hotărâre de Guvern care să faciliteze pensionarilor cumpărarea produselor debază la preţul de producţie. Programul, care se va numi „Coşul pensionarului”se va referi la produse alimentare ca ulei, zahăr, orez, făină. Hotărârea s-arpurtea emite la sfârşitul lui august, urmând să se aplice din septembrie sauoctombrie de către consiliile locale. Anunţul a fost făcut de liderul UNPR, MarianSârbu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDUTU
20 Iul 2011

Chestia e necesara, o fi si vorba de alegeri dar oamenii aia au nevoie de reducerile prevazute in proiect. se stie ca din 2012, chestii europene, salutis cu ajutorul de pana acum, asa ca propunerea merita salutata.
BUBIKO
20 Iul 2011

unpr-ul a furat startul si a deschis campania electorala. cosul pensionarului inlocuieste galeata alegatorului din alegerile trecute. acuma daca "panerul unpr" se impamanteneste si va tine nu numai pe perioada legala de campanie, s-ar putea sa conteze in atingerea pragului electoral de acces in parlament.
DINEATA
20 Iul 2011

Va fi sprijinul pentru zona cea mai saraca a societatii romanesti, pentru pensionari in special, cu preturi de productie la alimente, subventionate de stat. Sper ca aceasta propunere in coalitie a UNPR sa nu ramana numai la acest stadiu.
ANDREI77
20 Iul 2011

Pentru multi pensionari un kilogram de carne este deja un lux pe care foarte muulti nu si-l pot permite. UNPR-ul procedeaza foarte bine daca reuseste sa transpuna in practica acest proiect.
DUMY
20 Iul 2011

Mai bubiko, ce i-a oprit pe ceilalti sa se gandeasca la acelasi lucru in favoarea celor cu pensii mici? Nimeni si nimic. Poate ca pur si simplu nu i-a interesat. Sanatate.
CRISTACHE
20 Iul 2011

Ceilalti politicieni isi vad de vacante. Se pare ca nu sunt prea interesati de soarta batranilor care isi duc cu greu traiul de pe o zi pe alta. Ar fi foarte placut sa asistam la o oferta cat mai larga de astfel de programe. Din pacate, pana in momentul acesta, se pare ca singurii implicati sunt cei de la UNPR care merita tot respectul si toata sustinerea noastra.
BARBALATA
21 Iul 2011

Sa ne aducem aminte ca tot in urma unor propuneri ale UNPR in coalitie, pensia minima garantata nu a fost diminuata cu 15%, asa cum intentiona Guvernul, fiind mentinuta la valoarea de 350 de lei, indemnizatia pentru cresterea copilului s-a redus cu 15%, fata de 25% cât se propusese,alocatia pentru copii a ramas nemodificata,majoritatea prestatiilor sociale care privesc cele aproape 400.000 de persoane cu handicap au ramas neschimbate.

Adauga un comentariu

Random image