2017-01-21 23:36

POLITICA


Alexandru Nazare: Politica e pentru mine o pasiune care creează dependenţă

 |  18:34
Alexandru Nazare: Politica e pentru mine o pasiune care creează dependenţă

Alexandru Nazare, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, mâna dreaptă a Ancăi Boagiu, ar putea fi numit în locul acesteia pe fotoliul de ministru.

Potrivit prezentării pe care şi-o face Alexandru Nazare pe propriul blog, zodiacul aztec îl plasează sub semnul “Cuţitului”. Asta îl caracterizează drept “o persoană foarte hotărâtă în tot ce întreprinde, cu o voinţă puternică”. „Asta spun astrele, nu eu. Mă atrage dinamismul vieţii, dinamism pe care îmi place să îl caut în tot ceea ce mă înconjoară, inclusiv în aparent plictisitoarele ore de fizică atomică, de pe vremea adolescenţei, când am urmat Colegiul Naţional “Alexandru-Ioan Cuza” din Focşani. Politica este pentru mine o pasiune care creează dependenţă, iar conectarea la realitatea înconjurătoare constituie o necesitate. Prietenii mei spun că sunt talentat când vine vorba de povestit; mie îmi place să cred că sunt un bun ascultător”, spune Alexandru Nazare, pe blog.

La alegerile pentru europarlamentar, în 2007, Nazare a candidat din partea PD, Organizatia Sectorului 2, de pe poziţia 20, iar din septembrie 2007, a devenit consilier al delegaţiei Partidului Democrat – Grupul Popular European în Legislativul de la Bruxelles. Din februarie 2008 este Preşedintele Comisiei de Etică, Statut şi Litigii în Organizaţia de Tineret a PD-L.  

Consilierii lui Boagiu speră să-şi păstreze funcţiile

Chiar dacă Anca Boagiu nu va mai ocupa poziţia de ministru al Transporturilor, apropiaţii acesteia nu se dau plecaţi. “Chiar dacă Anca Boagiu nu mai va mai fi ministrul Transporturilor, niciun consilier nu şi-a făcut bagajele. Toţi cei 15 consilieri plus secretarele sunt <pe metereze>. Este linişte la etajul 1 din Ministerul Transporturilor. Alexandru Nazare doar îşi mută lucrurile dintr-un birou în altul, numai că noul birou va avea aproape 200 mp, faţă de camera de nici 15 mp. Vom vedea cum un <copil> de 32 de ani va conduce cel mai important minister din Guvernul Ungureanu”, spune un angajat cu vechime la Transporturi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ION ION
08 Feb 2012

Normal, nici nu ar avea de ce sa plece consilierii, in fond sunt mai mult ai lui decat ai ei, doar de aia au rezistat tuturor toanelor, ca sa obtina puterea, aici la transporturi nimic nu are legatura cu competenta!

Adauga un comentariu

Random image