2018-12-16 12:37


Alina Gorghiu acuză PSD de menţinerea MCV

 |  20:26
Alina Gorghiu acuză PSD de menţinerea MCV

Alina Gorghiu acuză PSD de menţinerea MCV. Copreședintele PNL a precizat miercuri, pe pagina sa de Facebook, că nu avem încă o perspectivă a finalizării acestei monitorizări din cauza „unei majorități parlamentare duplicitare sau de-a dreptul ostile justiției, construite în jurul PSD”.

"Justiția din România primește o notă bună din partea Comisiei Europene prin raportul MCV dat publicității astăzi. În ciuda performanțelor constante ale justiției, nu avem încă o perspectivă a finalizării acestei monitorizări. Vina nu aparține nicidecum sistemului judiciar, ci unei majorități parlamentare duplicitare sau de-a dreptul ostile justiției, construite în jurul PSD", a precizat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a mai spus că este nedrept ca România să rămână sub această monitorizare din cauza PSD-ului.

"Încă o dată, criticile din raport fac referire la refuzul Parlamentului de a încuviința cererile de ridicare a imunității parlamentare. E nedrept ca România să rămână sub această monitorizare pentru că PSD neagă principiul egalității în fața legii. Poziția PNL este clară: întotdeauna votăm la vedere pentru aprobarea cererilor de ridicare a imunității", a subliniat Alina Gorghiu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27
Citeste si:
Valeriu Zgonea: Raportul MCV, un duş rece pentru Parlament
Traian Băsescu, despre raportul MCV: Dacă nefericiţii Ponta şi Antonescu nu ar fi aplicat statului de drept o grea lovitură...
DNA, despre raportul MCV: Documentul arată că Parlamentul a refuzat o treime din cererile DNA
Guvernul Cioloș contrazice Comisia Europeană. Concluziile Raportului MCV, privite în mod diferit la Bruxelles şi la Bucureşti
REACŢIA ministrului Justiţiei despre raportul MCV

TAGURI: alina gorghiu, acuza, psd, mentine, mcv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Ian 2016

CHILOTAREASA CIOCIOLINA MACANESTI CA O RATA SA POLUIEZI MEDIUL POLITIC SI SOCIAL mergi la produs unde esti calificata
Random imageUltimele stiri


loading...