2018-12-10 20:52


Alina Gorghiu anunţă că PNL a depus 815.000 de semnături pentru parlamentare

 |  15:08
Alina Gorghiu anunţă că PNL a depus 815.000 de semnături pentru parlamentare

Alina Gorghiu a declarat, luni, că PNL a depus la Biroul Electoral Central aproximativ 815.000 de semnături în vederea susținerii listelor de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

"Tehnic, am și depus listele de semnături de susținere pentru candidaturile PNL la aceste alegeri parlamentare din 11 decembrie. Așa cum v-a informat, bănuiesc, secretarul general, numărul de 815.000 de semnături aproximativ, semnături care se află acum în plin proces de verificare la autoritatea competentă. Chiar dacă suntem un partid mare acest proces de strângere a semnăturilor a fost unul dificil, a fost unul care a însemnat un efort organizatoric consistent. Le mulțumesc colegilor mei din structurile județene, din București, pentru că au făcut acest efort", a precizat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Preşedintele PNL a mai spus că lista de candidați ai PNL Diaspora pentru parlamentare a fost votată cu unanimitate. Potrivit sursei citate, aceasta va fi deschisă la Senat de Viorel Badea și la Camera Deputaților de Mihai Voicu.

Alina Gorghiu a precizat că listele de candidați ai liberalilor la parlamentare urmează să fie validate în cadrul unui Birou Politic Național care va avea loc pe data de 20 octombrie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-10

TAGURI: alina gorghiu, pnl, depune, 815000, semnaturi, parlamentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...