2018-12-13 22:17


Alina Gorghiu anunţă care este mandatul cu care PNL merge la consultările de la Cotroceni

 |  12:42
Alina Gorghiu anunţă care este mandatul cu care PNL merge la consultările de la Cotroceni

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că mandatul cu care liberalii vor merge la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis este acela de a solicita organizarea de alegeri anticipate.

Din delegația PNL vor face parte Alina Gorghiu, Vasile Blaga şi Mircea Ionescu Quintus.

"Mandatul cu care PNL merge la consultări, printr-o decizie unanimă a Comisiei de unificare, este acela de a solicita organizarea de alegeri anticipate și sper ca PSD să reevalueze această poziționare și să aibă decența să se gândească de două ori înainte de a exprima vreun punct de vedere. Pentru că această atitudine de a te agăța cu mâinile și picioarele disperat de putere, de guvernare cred că este un comportament care nu are legătură cu ceea ce se întâmplă astăzi în România. Mesajul nostru de alegeri anticipate se suprapune peste nevoia de a avea un Parlament mai curat, o clasă politică reformată, o structură parlamentară mult mai suplă, care să facă eficientă activitatea legislativă. Blocarea anticipatelor sub diverse pretexte de către PSD ar însemna faptul că se refuză schimbarea pe care societatea românească o cere", a precizat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Copreşedintele PNL a mai spus că „este nevoie de o decizie chiar dacă greu de luat și dificil de pus în practică, avem nevoie să avem această finalitate pentru sănătatea democrației din România. Nu ne dorim soluții cârpite, soluții improvizate, soluții care ar fi inerent instabile". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: alina gorghiu, mandat, pnl, merge, consultari, cotroceni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...