2019-01-16 17:23


Alina Gorghiu, apel la PSD: Să renunțe la orice fel de încercare de a murdări atmosfera ceremoniilor de 1 Decembrie

 |  19:38
Alina Gorghiu, apel la PSD: Să renunțe la orice fel de încercare de a murdări atmosfera ceremoniilor de 1 Decembrie

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat, miercuri seara, un apel către PSD în care le cere social-democraţilor „să nu importe modelul Pandele” şi să renunțe la orice fel de încercare "de a murdări" atmosfera ceremoniilor de 1 Decembrie programate în București.

"Înțeleg să sunt plănuite, în ciuda afirmațiilor liniștitoare ale liderilor PSD, huiduieli, manifestări, injurii și alte tipuri de comportament care nu ar trebui să-și aibă locul de Ziua Națională a României. Îi rog să nu importe modelul Pandele, combatantul din benzinărie la București. Sper că mâine va fi o zi specială pentru toți românii, o zi cu privirea îndreptată spre unitate și viitor prosper", a precizat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Liderul liberal a subliniat faptul că "ziua de 1 Decembrie nu poate fi una care să-i sărbătorească pe cei corupți, ori pe cei care nu au integritate".

"De Ziua Națională avem obligația foarte clară să-i cinstim pe eroi și pe cei care au făcut Marea Unire, nu să dăm atenție celor care au probleme cu legea", a completat Alina Gorghiu.

Preşedintele PNL a mai spus că este "falsă indignare poziția afișată de doamna Firea de câteva zile încoace, după ce chiar primise invitația de a participa la parada militară de 1 Decembrie".

"Doamna Firea îndeplinește o sarcină de la șeful de partid, Liviu Dragnea. Are sarcină de a se indigna pentru a acoperi rușinea pe care o au cei de la PSD pentru că nu pot fi prezenți la aceste evenimente de 1 Decembrie. Cred, însă, că de 1 Decembrie suntem obligați ca, în calitate de oameni politici, să dăm un mesaj de unitate, dar și unul de integritate. Asta înseamnă că de Ziua Națională ar trebui să ne concentrăm pe moștenirea istorică a acestei sărbători și pe efortul fiecăruia de a face din România o țară mai bună", a precizat Alina Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-30
Citeste si:
Liviu Dragnea: PSD nu va organiza nicio formă de protest la defilarea de Ziua Naţională

TAGURI: alina gorghiu, psd, renunta, incercare, murdareste, atmosfera, ceremonie, 1, decembrie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...