2018-12-19 00:06


Alina Gorghiu avertizează: Nu va mai exista susținere pentru măriri de salarii

 |  14:30
Alina Gorghiu avertizează: Nu va mai exista susținere pentru măriri de salarii

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, în cadrul unei emisiuni la Digi 24, că dacă deficitul bugetar nu se va menține în limita de 3% anul viitor, nu va mai exista niciun fel de susținere pentru măriri de salarii.

"Sunt doi actori în 2016, în materie de măriri de salarii. Odată Guvernul poate fi, dar slavă cerului că avem un guvern tehnocrat, ferit de tentația de a atrage voturi în campania electorală, și Parlamentul. În Parlament, majoritatea nu ne aparține în acest moment, din nefericire. Pentru a păstra deficitul de 3%, va trebui să nu facem derapaje. Orice mărire se va aplica anul viitor va face deficitul să sară de cei 3%. Ce a fost făcut pâna acum, a fost făcut. Ar trebui să tragem linie", a precizat Alina Gorghiu, într-un interviu la Digi 24.

Chestionată dacă din punctul de vedere al PNL, mărirea de 10% pentru bugetari a fost ultima majorare de salarii, deputatul PNL a spus că da.

"Da, categoric. Dacă deficitul nu se va menține în 3%, nu va mai exista niciun fel de susținere de măriri de salarii în an electoral decât dacă vor exista fonduri", a completat Alina Gorghiu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-30

TAGURI: alina gorghiu, avertizeaza, nu, exista, sustinere, mariri, salarii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HMMM...
30 Noi 2015

Da pentru voi, toți cei 600 de trântori și trântorese aveați, no?! JOS CU VOI!
Random imageUltimele stiri


loading...