2018-12-10 04:05


Alina Gorghiu: Cristian Adomniţei va fi suspendat din PNL dacă va fi luată o decizie privativă de libertate

 |  13:29
Alina Gorghiu: Cristian Adomniţei va fi suspendat din PNL dacă va fi luată o decizie privativă de libertate

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei s-a pus la dispoziţia PNL şi va fi suspendat din partid dacă în cazul său va fi luată "o decizie privativă de libertate".

"În cazul unei decizii privative de libertate, Cristian Adomniţei va fi suspendat din partid, conform statutului", a precizat Alina Gorghiu.

Liberala a mai afirmat că a discutat cu Cristian Adomniţei şi acesta i-a spus că în această săptămâna va contesta măsura controlului judiciar luată faţă de el.

Preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, reţinut pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, va fi cercetat sub control judiciar, potrivit unei decizii a Tribunalului Iaşi.

Cristian Adomniţei a fost reţinut, joi seară, de procurorii DNA, după aproximativ cinci ore de audieri, el fiind acuzat de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, după ce le-ar fi ajutat pe Teodora Jinga şi Carmen Irimescu, angajate ale CJ, să acopere nereguli privind un contract pentru tipărirea de materiale de promovare a judeţului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: alina, gorghiu, cristian, adomnitei, suspendat, pnl, ia, decizie, privativa, libertate, impotriva
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
11 Mai 2015

DA VOI ASTEPTATI CATUSELE CA SA VA FACETI CURATENIE IN PARTID???ADICA LA FEL CA OAMENII LUI NASTASE...NU VRETI SA INVATATI NIMIC DIN EPISOADEE ANTERIOARE
Random imageUltimele stiri


loading...