2019-01-18 07:58


Alina GORGHIU dă tonul prohodului pentru Guvernul Grindeanu: Hai cu MOȚIUNEA de cenzură!

 |  21:08
Alina GORGHIU dă tonul prohodului pentru Guvernul Grindeanu: Hai cu MOȚIUNEA de cenzură!

Este pe cale sa aiba loc o premiera in istoria PSD si anume depunerea unei motiuni de cenzuna impotriva propriului guvern. Adversarii politici nu rateaza ocazia de a fi ironici cu Liviu Dragnea, presedintele PSD lovindu-se de refuzul lui Sorin Grindeanu de a demisiona. Astfel, de pe margine, Alina Gorghiu aplauda motiunea de cenzura.

”Hai cu moțiunea de cenzură!

Oameni buni, cei de la PSD sunt în noaptea minții! Adică penibilul nu are limite!!! Ce se întâmplă la ei e o fractură de logică politică, până la Dumnezeu și înapoi. Nu poți să susții de dimineață până seara că e genială guvernarea PSD și în același timp să vii să propui schimbarea Guvernului.

Eu nu am susținut acest guvern, PNL nu a susținut acest Guvern! PSD l-a susținut pe Grindeanu, PSD l-a votat la învestirea Guvernului, și NU, PNL, iar după 6 luni de zile vrea să-l demită fără să poată produce un argument logic și coerent în raport cu ceea ce reprezentanții PSD au susținut public despre actualul Guvern. E distracție mare la băieții ăștia, nu? Sau mult dispreț?

Singura modalitate legală de a-l demite pe Premier, dacă nu va fi convins să-și dea singur demisia este moțiunea de cenzură!

Deci, hai cu moțiunea! Așa ceva...”, e mesajul parlamentarei PNL, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-13

TAGURI: alina gorghiu, prohod, guvern grindeanu, motiune de cenzura, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...