2019-01-17 17:46


Alina Gorghiu, despre acuzaţiile lui Victor Ponta la adresa Luciei Varga: L-aş fi dat în judecată

 |  13:08
Alina Gorghiu, despre acuzaţiile lui Victor Ponta la adresa Luciei Varga: L-aş fi dat în judecată

Copreşedintele Alina Gorghiu a declarat, luni, referitor la acuzaţiile pe care Victor Ponta le-a lansat la adresa deputatului PNL Lucia Varga, că ar fi promovat în Parlament interesele firmei Schweighofer, că premierul ”este ca frunza în vânt”. Gorghiu a ţinut să precizeze că dacă ar fi fost în locul Luciei Varga, l-ar fi dat în judecată pe prim-ministru.

Citeşte şi: Victor Ponta: Lucia Varga este deputatul PNL care a promovat interesele firmei Schweighofer pentru Codul Silvic

Fiind întrebată despre afimaţiile premierului Victor Ponta, potrivit cărora Lucia Varga şi alţi doi-trei colegi ai săi din PNL ar fi făcut un lobby ilegitim în favoarea firmei Schweighofer, Alina Gorghiu a spus: ”Eu nu ştiu când face domnul Ponta declaraţii pe Codul Silvic, nu pot să-l mai urmăresc. Acum doi ani spunea că este foarte bună investiţia austriecilor şi o susţine, azi spune că oamenii ăia sunt răi şi nenorociţi şi poimâine o să spună că Lucia Varga este un ministru foarte potrivit”.

”Luaţi declaraţiile din urmă, când era ministru în cabinetul Ponta (Lucia Varga - n.r.) şi o să vedeţi câte laude erau la adresa Luciei Varga. Astăzi a uitat, dar vântul, ştiţi, pe unde bate vântul, domnul Ponta se mai întoarce. E ca frunza în vânt", a completat copreşedintele PNL.

Alina Gorghiu a susţinut că Lucia Varga a explicat şi public şi în şedinţe care este poziţia PNL privitoare la Codul silvic".

"Nu ne-am schimbat-o, nu ne-am nuanţat-o, este constată de foarte multă vreme. Dacă domnul Ponta, acum, vrea să insiste în a păstra acea hoţie în domeniul silvic, cu colegii săi parlamentari, cu membri ai PSD implicaţi în dosare care ţin de această problemă şi de această problematică. Eu cred că domnia sa, mai devreme sau mai tărziu va trebui să dea socoteală, pentru că nu poţi să mergi doar din discurs şi să încerci să bagi mizeria sub preş. Să nu recunoşti că au fost mari şi reale probleme din pricina unor colegi de partid şi din pricina unor foste guverne PSD şi să arunci responsabilitatea la alţii în grădină”, a afirmat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a ţinut să precizeze că dacă era în locul Luciei Varga, l-ar fi dat în judecată pe Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni la România TV, că Lucia Varga este deputatul PNL care a promovat în Parlament interesele firmei Schweighofer pentru Codul Silvic. Ponta a ţinut să precizeze că nu întâlnirile cu firma sunt anormale, ci susţinerea unor interese private.

Lucia Varga a fost secretar de stat în Ministerul Mediului în 2005-2008 şi ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură în Guvernul Ponta din decembrie 2012 până la ieşirea PNL de la guvernare.

Fiind întrebat, la România TV, dacă Lucia Varga este persoana la care s-a referit ca fiind parlamentarul care, pe baza unei calităţi publice anterioare, ar fi promovat în Parlament interesele Schweighofer, Victor Ponta a răspuns: "Exact !".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-18

TAGURI: alina, gorghiu, acuzatie, victor, ponta, lucia, varga, da, judecata, frunza, vant
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARINELU
18 Mai 2015

Tzatza Alinutza buze reci.
PARADISUL CRACILOR
18 Mai 2015

Cind barbati sau terminat in politica , atunci vine miros de curve , in loc .
Random imageUltimele stiri

loading...