2019-03-26 18:52


Alina Gorghiu, despre schimbarea prefecţilor: Un semnal privind depolitizarea administrației

 |  08:38
Alina Gorghiu, despre schimbarea prefecţilor: Un semnal privind depolitizarea administrației

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că schimbarea prefecților pe care premierul Dacian Cioloş a început-o este "un semnal de alarmă privind depolitizarea administrației". Gorghiu a mai spus că PNL i-a solicitat prim-ministrului depolitizarea administraţiei centrale.

"PNL a avut două discuții cu premierul și una dintre solicitări a fost depolitizarea administrației centrale", a precizat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a mai spus că deși au trecut doar trei luni de când Dacian Cioloș a preluat mandatul de premier, "e bine că există un început de punere în practică a evaluărilor care funcționează în aparatul central".

„Cifra este nesatisfăcătoare dacă ne uităm la numărul de prefecți PSD. Am dat exemplu în trei luni de mandat al lui Cioloș, de cel puțin trei prefecți care participă la ședințe PSD și au anunțat informal candidatura la alegerile locale sau în stare de incompatibilitate ori conflict de interese. Cerem să se pună capăt depesedizării, cerându-i premierului să facă o evaluare a resurselor umane din administrație. A promis că vine cu oameni din corpul inspectorilor guvernamentali sau de unde are resursă", a afirmat Alina Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-19

TAGURI: alina gorghiu, schimbare, prefect, semnal, depolitizare, administratie
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri




STARBAG




loading...