2019-02-22 02:14


Alina Gorghiu DINAMIZEAZĂ PSD: ”Se schimbă iar Guvernul sau conducerea PSD”

 |  20:42
Alina Gorghiu DINAMIZEAZĂ PSD: ”Se schimbă iar Guvernul sau conducerea PSD”

Liderul liberal Alina Gorghiu vine cu o previziune în ceea ce privește viitorul principalului partid politic din România. Ea consideră că se va schimba din nou Guvernul sau conducerea la PSD.

”E un moment în care putem previziona. Mi-e din ce în ce mai limpede că până la finalul anului o schimbare majoră va avea loc în PSD. Vorbim de un partid care merge pe sârmă şi riscă să alunece în orice moment sau despre un partid care stă să explodeze. În orice variantă, e de rău pentru România. Nu m-ar interesa prea mult ce se întâmplă în PSD dacă nu ar fi la guvernare.

În toamnă veţi vedea cum va cădea găleata cu "surprize" direct în capul Guvernului. Impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, graţierea, pragul la abuzul în serviciu, legile justiţiei, legea prevenţiei, problema iminentă a deficitul bugetar ş.a.m.d. Toate vor trebui tranşate într-un fel sau altul, ca să nu mai vorbim de toate promisiunile din programul de guvernare.

Dileme pentru noul Premier care este prins între situația bugetară catastrofală care îl împinge în criză de timp, agenda populistă a propriului partid care este continuată cu sânge rece de mulți membri ai Guvernului și ambiţiile dlui Dragnea.

Singura soluţie de moment va fi eficientizarea ANAF care nu se va traduce decât într-o disperare de a strânge cât mai mulţi bani, indiferent cum!!!

Dacă nu se schimbă iar Guvernul, se schimbă conducerea la PSD, dar un lucru e cert, PSD nu se schimbă!” scrie Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-05

TAGURI: psd, pnl, alina gorghiu, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Iul 2017

vine vremea sa platesti cu puscaria pentru potlogariile facute inclusiv cu VLASOV aTUNCI VEI LASA FLEANCA MAI MOALE
ELA
06 Iul 2017

urla si tzoapa asta ca lupii la luna 'asa-i cand cioara se crede vultur
BABUIN
06 Iul 2017

In loc sa vada barna din ochii pnl ....vedepaiul din ograda psd!!!! Prostul moare de grija altuia !!!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...