2018-09-26 17:54


Alina Gorghiu iese la ATAC: ”Legea Grațierii este pentru Dragnea!”

 |  19:40
Alina Gorghiu iese la ATAC: ”Legea Grațierii este pentru Dragnea!”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a șocat pe toată lumea în momentul în care a ieșit public și a anunțat că dorește ca Legea grațierii în forma adoptată în Comisia juridică a Senatului să fie trântită, iar în locul ei să fie votată în Parlament legea în forma venită de la Guvern.

”Într-un mod timid senatorii PSD-ALDE au votat astăzi întoarcerea la comisii a proiectului legii grațierii, dar au omis să ne spună și de ce. Realitatea este că sub nicio formă vechiulată, grațierea nu rezolvă problema supraaglomerării penitenciarelor, însă În forma Guvernului rezolvă speța punctuală a dlui Dragnea: grațierea infracțiunilor electorale și a pedepselor cu suspendare.” scrie Alina Gorghiu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-08

TAGURI: liviu dragnea, atac, legea gratierii, alina gorghiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ULEIERU CLAUDIU
08 Mai 2017

Dupa cate am inteles domnu Dragnea ainaintat dosarul la forurile europene tanta gorgona el nu are nevoie de gratiere in nici un caz Eu in locul tau tantea grohaila as opta pentru legea gratierii pentru ca tu cat de curand vei ajunge langa coechipierul tau la hotii Vlasov tanteo nesimtita si rea !
GIGI
08 Mai 2017

Cine este Alina Gorghiu ?
GUFI
09 Mai 2017

Papusa Barbie nu se lasa ii place sa fie mereu in atentie.Vai de capul tau analfabeta politicii romanesti !
ANONIM
09 Mai 2017

Stie toata Europa ca legea gratierii este pentru CIUMATII ROSII BOLSEVICI SI PENTRU PROPIETARII CLOSETELOR TV HAZNAUA 3 SI LATRINA roTV CARE SUSTIN MAFIA PSD ANTI JUSTITIE.
MOICEANU VASILE
09 Mai 2017

Antena 3 si Rtv sunt cele mai bune televiziuni Ele demasca si baga la puscarie mafiotii si pe ""Noi suntem statul""Oricum pana acum sunt la puscarie destui demascati de Antena 3 Daca nu ar exista antena am fi condusi si acum de binom si codruta plagiatoarea Hitler fratele chiorului si nepotul ar fi liberi si acum la hotii si santajari ""Printul si prentesa ""ar spolia tara in continuare
@ANONIM
10 Mai 2017

Stie toata europa ca in Romania opozitia este formata din psihopati rai si fascistoizi bautori de pisat drogati adepti ai Monicai MACovei (o comunista) si ai chiorului cel nebun precum si al homalaului hot de case si vanzator de copii pentru organe Deasemeni opozitia este formata din niste prosti nespalati ai lui plicusor ban Opozitia este formata dintr un partid (pnl) care este condus de niste tante proaste si curve
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...