2018-11-20 23:49


Alina Gorghiu îi răspunde lui Liviu Dragnea în chestiunea Tăriceanu: E o doză mare de ipocrizie

 |  08:00
Alina Gorghiu îi răspunde lui Liviu Dragnea în chestiunea Tăriceanu: E o doză mare de ipocrizie

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, referitor la afirmaţia lui Liviu Dragnea potrivit căreia Tăriceanu ar negocia în secret cu PNL, că este „o doză mare de ipocrizie”. Gorghiu a ţinut să precizeze că Tăriceanu nu are ce căuta la şefia Senatului, dar liberalii nu au voturi suficiente pentru a concretiza această schimbare.

Liviu Dragnea a afirmat că „există o oarecare nemulţumire în grupul senatorial” cu privire la activitatea lui Călin Popescu Tăriceanu.

„Discuţia finală o vom avea la întâlnirea cu grupurile de la sfârşitul săptămânii viitoare. Se va pune problema dacă noi vom mai acorda sprijinul PSD-ului domnului Tăriceanu sau nu. Dacă dumnealui negociază cu PNL-ul, repet, deocamdată eu le consider zvonuri, atunci va trebui să caute sprijin acolo, nu la noi, este foarte simplu”, a completat Liviu Dragnea. 

Alina Gorghiu a ţinut să precizeze că declaraţia preşedintelui PSD este „o doză mare de ipocrizie”.

Copreşedintele PNL a mai spus că Tăriceanu nu are ce căuta la şefia Senatului, dar liberalii nu au voturi suficiente pentru a concretiza această schimbare.

„Dacă ar vrea să îl schimbe pe preşedintele Senatului ar putea să o facă. E un om susţinut de PSD, care nu a avut şi nu are susţinerea partidului pe care îl conduc. În locul domnului Dragnea, dacă aş fi aşa nemulţumit de Tăriceanu aş demara o procedură. (PNL – n.r.) nu avem niciun fel de ezitare în a face o analiză serioasă pe procedura regulamentară şi, la început de sesiune să decidem demararea procedurii de schimbare a lui Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului. Tăriceanu nu are ce căuta la şefia Senatului, dar nu avem voturi suficiente pentru a concretiza această schimbare. Al doilea om în stat nu cred că ar trebui să îşi permită un limbaj aşa virulent la adresa instituţiilor statului. A fost unul din promotorii mişcării, alături de cei din PSD, care pune frână tuturor solicitărilor venite de la DNA în Parlament. Dacă vedeţi vreo compatibilitate între PNL şi agenda domniei sale... eu nu o văd”, a afirmat Alina Gorghiu, în cadrul unei emisiuni la Digi 24.

Aceasta a mai spus că au fost politicieni din ALDE care ar fi încercat „să se apropie” de PNL, dar liberalii au refuzat această „apropiere”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19
Citeste si:
Candidatura lui Cristian Buşoi la Primăria Capitalei, incertă: "Rămâne de văzut" dacă va fi candidatul PNL

TAGURI: alina gorghiu, raspunde, liviu dragnea, tariceanu, doza, mare, ipocrizie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NANU
19 Ian 2016

PNL- ule. TREZESTE- TE si lasa- l in plata D - lui pe Tariceanu.Aveti puterea de a va lipsi de el si lansa- ti tinerii in interiorul partidului asa cum v- ati laudat. Baronii sa stea in spate ca sau pricopsit destul.
Random imageUltimele stiri


loading...