2018-11-19 07:14


Alina Gorghiu, în Moldova: PSD are un program de stagnare, PNL, unul de dezvoltare

 |  09:52
Alina Gorghiu, în Moldova: PSD are un program de stagnare, PNL, unul de dezvoltare

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, la Piatra Neamț, că în județele Moldovei se vede "cel mai bine diferența" dintre programele liberalilor și PSD, în condiţiile în care social-democraţii au „un program de stagnare”, iar liberalii „de dezvoltare”.

"PSD are un program de stagnare iar PNL are un program de dezvoltare. PSD este un partid care iubește și apreciază foarte tare estul și PNL este un partid care crede că locul României este în UE și NATO", a afirmat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Liderul liberal şi-a exprimat încrederea că filiala PNL Neamț va obține un rezultat bun la alegerile parlamentare.

"Am mare încredere în echipa PNL Neamț, am spus-o și la locale și nu m-au dezamăgit. Îi mulțumesc lui Mugur Cozmanciuc, primarilor liberali pentru că este meritul lor pentru rezultatul din alegerile locale. Un scor de 37% la alegerile locale este un rezultat bun, dar pretenția conducerii centrale este de depășire a acestui procent. O mobilizare pe Piatra Neamț și Roman, o comunicare corectă și coerentă a mesajului de guvernare vor duce către acest rezultat", a completat Alina Gorghiu.

Președintele PNL a susţinut că liderul CJ Neamț, Ionel Arsene (PSD) face presiuni asupra primarilor liberali.

"Am aflat și de demersurile neortodoxe pe care le face președintele CJ Neamț. Întăresc ce spunea Mugur Cozmanciuc că facem peste tot o campanie pozitivă, corectă, prezentăm programul de guvernare și oamenii și contestăm orice fel de formă de presiune pe care un om în administrația județeană, cu funcție efemeră, o pune pe oamenii noștri, primarii noștri, oamenii din administrație, pentru a face politică pentru PSD. Sper să văd că apelul meu va găsi ecou inclusiv la cei de la PSD", a precizat Alina Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-20

TAGURI: alina gorghiu, moldova, psd, program, stagnare, pnl, dezvoltare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GRIG
20 Noi 2016

Cine the crede. Deja stim de pactul de colaborare cut psd si eliminates fostilor pdl
SYKTYR, SCURSURILOR!
20 Noi 2016

”PNL”-UL E-N CONTINUĂ ERECȚIE ÎNCĂ ”DĂ PĂ” VREMEA MARELUI POULLOSS MOLICEANU EL GRECOTEIUL-PRIAPIC FIIND...
ANONIM
20 Noi 2016

Romania are o datorie externa de peste 90 de miliarde de euro la care se adauga datoria publica interna, acestea impovarand generatiile viitoare si diminuant salariile actuale ale acestora si nuvelul de trai ? Avand in vedere legile echilibrelor, specifice in numeroase domenii, precum si in cel financiar-contabil , pe unde considerati ca ar putea fi ascunsi banii ce sunt inregistrati in bugetele publice in conturile de datorii ?
ANONIM
20 Noi 2016

Ce vi se pare firesc ca sa platiti pe cineva mai mult decat mu ceste ca dupa aceea sa ramaneti si datori ?
Random imageUltimele stiri


loading...