2019-01-17 00:36


Alina Gorghiu: În PNL nimeni nu se delimitează de Cioloș

 |  21:27
Alina Gorghiu: În PNL nimeni nu se delimitează de Cioloș

Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, la Antena 3, ca "In PNL nu se delimiteaza nimeni de Dacian Ciolos", subliniind ca zvonurile pe aceasta tema aparute in presa nu sunt adevarate. Alina Gorghiu a mai afirmat ca "Vreau sa spun raspicat ca nu exista scenariul ca PNL sa guverneze cu PSD."

Alina Gorghiu despre USL: "Am crezut in acel proiect atunci, dar s-a intamplat sa fie doar un cadou frumos impachetat. Am spus de multe ori ca imi cer scuze."Alina Gorghiu a mai spus, in emisiune, ca, spre deosebire de adversarii de la alte partide, "Eu vin cu niste candidati care pot sa va spuna ce va face PNL dupa alegeri".In ceea ce priveste informatiile aparute in presa privind prezenta lui Vasile Blaga la o audioconferinta cu liderii PNL din tara, Alina Gorghiu a afirmat ca "N-are domnul Blaga nicio audioconferinta, singurele care se tin sunt ale mele, cu presedintii de filiale. Nu ascund ca sunt momente cand apelez la expertiza domnului Blaga in ce priveste campania electorala. Daca un om are probleme in justitie si renunta la toate functiile din partid, nu inseamna ca nu mai vorbesti cu omul respectiv."Despre USR si Nicusor Dan, Alina Gorghiu a declarat, in emisiune, ca "Nicusor Dan nu vede PNL, vede doar Ciolos".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-28

TAGURI: dacian ciolos, pnl, alina gorghiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
29 Noi 2016

De ce considerati totusi ca Traian Basescu pare a cauta "dreptatea" la doamna Alina Gorghiu, indepartandu-se dumnealui de domnul Tariceanu ?
Random imageUltimele stiri

loading...