2018-12-15 12:11


Alina Gorghiu, în vizită în SUA. Deputatul s-a întâlnit cu membrii Clubului de Afaceri Româno-American

 |  07:29
Alina Gorghiu, în vizită în SUA. Deputatul s-a întâlnit cu membrii Clubului de Afaceri Româno-American

Copreședintele PNL Alina Gorghiu efectuează o vizită în SUA, în cadrul căreia s-a întâlnit, la Chicago, cu membrii Clubului de Afaceri Româno-American. Deputatul liberal le-a transmis acestora că România are nevoie de oameni de afaceri de succes, care să investească în ţara noastră.

"În debutul vizitei mele în Statele Unite ale Americii, m-am întâlnit la Chicago cu membrii Clubului de Afaceri Româno-American, un spațiu al oamenilor inimoși, hotărâți, prieteni sinceri ai României. Le-am spus că avem nevoie de oameni de afaceri de succes care să investească la noi și că e nevoie în România de o mai bună cultură a antreprenoriatului", a precizat Alina Gorghiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Copreședintele PNL a mai subliniat că dimensiunea economică a parteneriatului strategic dintre România și SUA poate fi "pe măsura excelentei colaborări în plan politic și militar" dintre cele două țări.

Alina Gorghiu a ţinut să precizeze că nu trebuie să uităm că „de la românii din Chicago a pornit ideea votului prin corespondență". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-31

TAGURI: alina gorghiu, vizita, sua, deputat, intalneste, membru, club, afaceri, romano, american
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...