2019-03-26 12:36


Alina Gorghiu lansează un apel la adresa lui Ludovic Orban

 |  14:35
Alina Gorghiu lansează un apel la adresa lui Ludovic Orban

Copreședintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat, sâmbătă, lui Ludovic Orban, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, „un minim 50% pe liste femei”. Gorghiu a făcut această afirmaţie la Gala Femeilor Liberale pentru egalitatea de gen în politică.

"Chiar dacă avem un candidat bărbat la Primăria Capitalei, să știți că iubește femeile și vreau să-i cer lui Ludovic Orban, așa cum am făcut peste tot în țara asta și către toți președinții de filială am adresat rugămintea, un minim 50% pe liste femei. În momentul în care vom avea egalitate cotă de gen, nu o să mai am nici eu, exclusiv, doamne la cabinetul parlamentar și o să accept acea cotă de 30% bărbați", a precizat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Copreşedintele PNL a mai spus că liberalii promovează implicarea femeilor în politică.

"PNL promovează implicarea femeilor în politică, pentru că noi credem în mobilizarea tuturor resurselor pentru succesul nostru național. Avem în Parlament două proiecte care pot schimba politica românească și aceste două proiecte introduc cotele de gen în legislația electorală din România. E un model care funcționează în peste 90 de state, care au reușit să crească participarea femeilor în politică și vă rog să o priviți mai mult decât o cauză a femeilor din România, o cauză care vizează normalul în societatea românească", a afirmat Alina Gorghiu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-27

TAGURI: alina gorghiu, lanseaza, apel, ludovic orban
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...