2019-01-24 15:14


Alina Gorghiu: O coabitare cu PSD e nocivă atât pentru partide, cât şi pentru populaţie

 |  11:10
Alina Gorghiu: O coabitare cu PSD e nocivă atât pentru partide, cât şi pentru populaţie

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri, la RFI, că exclude o formulă „de experienţă comună” cu PSD din 2016. Liberala a ţinut să precizeze că o astfel de coabitare este „nocivă” atât pentru partidele care se asociază cu PSD, cât şi pentru populaţie.

"Partidul Național Liberal se află în Opoziție față de PSD. Asta este certitudinea. Eu știu că există anumite teorii, care sunt neconforme cu realitatea, că am putea să facem înțelegeri, s-au vehiculat asemenea teme. Eu exclud o formulă de experiență comună stânga-dreapta din 2016, exclud categoric o astfel de posibilitate. Cred că experiența Guvernului de stânga-dreapta din 2009, dacă nu mă înșel, și alianța politică USL au demonstrat un lucru foarte cert — că o coabitare cu PSD-ul este nocivă nu doar pentru partidele care se asociază cu PSD, ci și pentru populație", a afirmat Alina Gorghiu, fiind întrebată despre o posibilă alianță PNL-PSD după alegerile parlamentare din acest an.

Deputatul PNL este de părere că "România are nevoie de o guvernare liberală, o guvernare de dreapta, curajoasă, reformistă, cu o viziune potrivită timpurilor pe care le trăim".

"Ca atare va trebui să ne gândim foarte clar cum să câștigăm alegerile parlamentare și cum să le câștigăm foarte bine, astfel încât să putem să guvernăm într-o formulă care exclude PSD-ul și lucrul acesta va deveni realitate", a completat copreședintele PNL, Alina Gorghiu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

TAGURI: alina gorghiu, coabitare, psd, nociva, partid, populatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


M;ARIAN
07 Ian 2016

cel mai nociv lucru este coabitarea pnl cu excrocii de la pdl si ramanerea voastra in politica,cel mai curat si frumos lucru pt romani ar fi sa plecati toti excrocii la puscarie
Random imageUltimele stiri

loading...