2018-11-18 03:47


Alina Gorghiu: Parlamentarii liberali vor renunța la pensiile speciale

 |  21:06
Alina Gorghiu: Parlamentarii liberali vor renunța la pensiile speciale

Parlamentarii liberali vor renunța la pensiile speciale din prima lună de mandat, pentru că PNL ''nu acceptă privilegii și imunități'', a declarat, vineri, la lansarea candidaților pentru parlamentare, liderul partidului, Alina Gorghiu.

''Colegii mei vor fi cei care din prima lună de Parlament vor trebui să renunțe la acele pensii speciale, pentru că PSD nu visează decât privilegii, nu visează decât stipendii, nu visează decât bani în plus nemeritați. Ori vrem să fie același lucru pentru toată lumea, de la imunitate la salarii, la pensii ori vrem să avem categorii de privilegiați. Eu sunt în fruntea unui partid care nu acceptă privilegii și imunități'', a spus Gorghiu.

Totodată, Gorghiu a spus că PNL își propune majorarea salariilor din administrația locală, pentru a avea performanță și a conduce la descurajarea corupției.

''Oameni buni, înainte de a vrea respect fiecare dintre noi, statul roman e obligat să dea respectul cuvenit administrației locale. Statul român are obligația să vină cu salarii decente pentru tot ce înseamnă administrație locală, dacă vrem să înlăturăm corupția, dacă vrem să performăm'', a spus Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-18

TAGURI: alina gorghiu, parlamentari, liberali, pensii speciale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Noi 2016

S-a mai spus , s-a mai practicat si s-a ajuns unde s-a ajuns ? Deci, asa cum despre pensiie speciale s-a constatat ca nu ar fi constitutionale pentru alesii locali ar fi firesc sa se contate ca nu sunt constitutionale nici oentru parlamentari, fie ei si PSD-isti ,,indemnizatia acestora necesitamd a fi impozitata, platite contributii si inclusa in stagiul de cotizare pentru pensionarea la limita de varsta, iar pentru cei alesi dupa varsta de pensionare nemairetinandu-se contributiile pensii si somaj ?
PARADISUL CRACILOR
18 Noi 2016

CHILOTAREASA , TE C-AM PISI PE TINE . SA VEZI CIND VOMITA CEI DIN GASCA LUI TACTU CU PINALTI DE MINA , CE URMEAZA . SAU AFACEREA CU ARABOIU DE LA PRESA SCRISA , UNDE AI JMANGLIT 100 MILIOANE EURO , DACA NU SI MAI MULT . PLUS FALIMENTUL PRESEI
ANONIM
18 Noi 2016

Considerati ca salariile alesilor locali ar trebui corelate si cu niste criterii referitoare la "puterea economica a localitatilor" pentru a le starni acestora "interesele" in dezvoltarea localitatilor ?
CIOCIOLINO
19 Noi 2016

IN CE TARA DIN LUMEA DEMOCRATA IN CARE SE RESPECTA SEPARATIA PUTERILOR MAI EXISTA SITUATII CA IN RO UNDE ORICE POLITRUC, SEMIDOCT, IMPOSTOR POATE PRIMI IN ACELASI TIMP, CUMULAT SALARIU DE MINISTRU, PARLAMENTAR SI PENSIE SPECIALA. CLASA POLITICA FORMATA DIN GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA INTREPRINDE DE 27 DE ANI NUMAI INCITARI LA UN RAZBOI CIVIL (INEVITABIL) SI NIMIC ALTCEVA PENTRU DEZVOLTAREA POPORULUI ROMAN.
ANONIM
19 Noi 2016

Considerati totusi ca doamna Alina Gorghiu ar putea sa isi indrepte discursul si asupra temei " participantilor cu merite deosebite in victoria revolutiei din decembrie 1989", dintre care s-ar rwgasi probabil atat la PNL cat si la PSD, promovand dezbateri si despre beneficiile materiale si politice obtinute de acestia ? Considerati ca este o tema care ar putea fi abordata si dinspre PSD de catre domnul Liviu Dragnea ?
ALINUTZA
19 Noi 2016

https://video.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t43.1792-2/13566369_562530540601255_1420856714_n.mp4?efg=eyJybHIiOjE1MDAsInJsYSI6MTA3OCwidmVuY29kZV90YWciOiJzdmVfaGQifQ%3D%3D&rl=1500&vabr=664&oh=e8689aba087b25cd82793ba60de54818&oe=5830828B
ANONIM
19 Noi 2016

P.S.D SI P.N.L ACEASI MIZERIE. AU VOTAT IN PARLAMENT PENSII SPECIALE INPREUNA. AU VOTAT PENSII SPECIALE PENTRU ZIARISTI CARE TAC SI NU SPUN O VORBA. MASS MEDIA PLUS PSD PLUS PNL ACEASI MIZERIE SUNT BENEFICIARI DE PENSII SPECIALE FARA A PLATI CONTRIBUTII.POLITRUCII AU MITUIT MEDIA PENTRU A FI MAI TOLERANTA CU EI ,IAR MEDIA S-A CONFORMAT DEVENIND COMPLICE LICHELELOR.
Random imageUltimele stiri


loading...