2018-12-15 04:21


Alina Gorghiu: PNL depune o moţiune simplă pe tema alocaţiilor pentru copii

 |  14:26
Alina Gorghiu: PNL depune o moţiune simplă pe tema alocaţiilor pentru copii

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, după şedinţa comisiei de unificare a partidului, că liberalii vor depune la Senat o moţiune simplă, pe tema alocaţiilor pentru copii.

"Astăzi la Senat va fi depusă o moţiune simplă pe tema alocaţiilor pentru copii. Mă doare foarte tare că în fruntea ministerului se află o persoană care nu este preocupată de situaţia familiilor din România", a afirmat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a mai spus că, potrivit datelor statistice, în România alocaţia pentru copii este de 42 de lei, compatariv cu alte state europene, precum Belgia, care alocă 77 de euro pentru primul copil şi 143 de euro pentru cel de-al doilea şi 212 de la al treilea. De asemenea, Olanda are alocaţii de 58 de euro pentru copii sub şase ani, 70 de euro între 6 şi 12 ani şi 82 de euro pentru copii între 12 şi 17 ani, iar Ungaria oferă alocaţii de 63 de euro şi 101 euro pentru copii cu dizabilităţi.

"Din păcate dacă nu rezolvăm această problemă şi proiectul PNL există în Camera Deputaţilor - fac apel la PSD să-l voteze - vom fi catalogaţi o ţară care şi-a abandonat copii", a completat Alina Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: alina, gorghiu, pnl, depune, motiune, simpla, tema, alocatie, copil, senat, sedinta, partid
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GEANINA
11 Mai 2015

cum poti sa cresti 5 opii cu 200 lei pe luna
Random imageUltimele stiri


loading...