2018-12-10 06:20


Alina Gorghiu: PNL nu trebuie să lase PSD să facă agenda parlamentară

 |  13:44
Alina Gorghiu: PNL nu trebuie să lase PSD să facă agenda parlamentară

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis, miercuri, liberalilor, printr-o scrisoare, că trebuie să formeze o majoritate pro-guvernamentală şi să nu lase PSD să facă agenda parlamentară. Gorghiu a ţinut să precizeze că PNL va susţine Guvernul tehnocrat.

"Stimaţi colegi, guvernul tehnocrat va avea susţinerea Partidului Naţional Liberal. E o variantă categoric mai bună pentru România decât precedentul guvern. (...) Guvernul tehnocrat este însă un guvern de tranziţie, nu o soluţie permanentă. Soluţia trebuie să vină tot de la partide, în urma alegerilor. Dar trebuie să înţelegem exact că oamenii nu mai vor doar o schimbare de partide, ci şi o schimbare în partide", le-a transmis Alina Gorghiu liberalilor.

Copreşedintele PNL a ţinut să precizeze că liberalii trebuie să creeze „o majoritate pro-guvernamentală în jurul PNL în ambele Camere”.

"Nu putem lăsa PSD să facă agenda parlamentară şi să utilizeze majoritatea parlamentară de până acum pentru a controla Parlamentul. PSD trebuie trimis în opoziţie în Parlament, altfel nu va trece mult timp şi se vor vedea încercări directe sau indirecte de a sabota guvernul", a afirmat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a mai spus că liberalii sunt acum mai aproape de guvernare decât înainte, dar nu poate ajunge să guverneze România decât pe baza votului popular. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: alina gorghiu, pnl, nu, trebuie, lasa, psd, face, agenda, parlamentara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...