2018-12-16 19:34


Alina Gorghiu: PNL vrea diminuarea taxelor pe muncă

 |  07:55
Alina Gorghiu: PNL vrea diminuarea taxelor pe muncă

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, că liberalii vor să discute în luna ianuarie cu noul Guvern diminuarea taxelor pe muncă. Gorghiu a ţinut să precizeze că „nu este îngheţat” salariul minim.

''Nu s-a spus că este îngheţat (salariul minim –n.r.). Domnul prim-ministru a anunţat ceea ce am agreat cu toţii, că este nevoie de un studiu de impact'', a afirmat Alina Gorghiu, în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Copreşedintele PNL a mai spus că nici PSD nu a refuzat această idee a necesităţii unei analize.

"Ia o măsură în cunoştinţă de cauză, verifică efectele, vezi dacă este sau nu o măsură benefică, dacă afectează competitivitatea, dacă îţi pune presiune pe forţa de muncă din privat, dacă îşi generează muncă la negru sau dimpotrivă îţi aduce beneficii şi atunci într-o lună, două luni de zile vom vedea în mod real care sunt beneficiile sau punctele slabe ale acestei măriri", a completat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a mai spus că liberalii vor să discute cu premierul Dacian Cioloş diminuarea taxelor pe muncă.

''Eu ca lider al PNL mi-aş dori să văd că în ianuarie discutăm cu primul ministru şi cu Cabinetul său despre un lucru pe care îl cerem de aproape un an - diminuarea taxelor pe muncă, ridicarea poverii pe muncă. Trebuie făcute analize inclusiv pentru această diminuare a taxelor pe muncă'', a afirmat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-15

TAGURI: alina gorghiu, pnl, vrea, diminuare, taxe, munca
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARADISUL CRACILOR
15 Dec 2015

Sa ii pui o bomba in chiloti , chilotaresei , cum zice ea . Sageata cirpa lui Pinalti , cu Tasu si Araboi
Random imageUltimele stiri


loading...