2018-12-10 17:25


Alina Gorghiu: PNL vrea un studiu de impact în privinţa majorării salariilor tuturor bugetarilor

 |  14:44
Alina Gorghiu: PNL vrea un studiu de impact în privinţa majorării salariilor tuturor bugetarilor

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, că așteaptă de la noul Guvern un studiu de impact în urma majorării salariilor tuturor bugetarilor.

"Am ajuns la concluzia că votul pentru acest proiect este esențial. (...) Așteptăm un studiu de impact ulterior, care să arate în ce măsură este realizabilă această aplicare și în ce măsură va putea fi efectiv aplicată. Acest lucru va putea fi realizat de noul Guvern, care va fi învestit probabil săptămâna viitoare", a precizat Alina Gorghiu, la Parlament, potrivit Agerpres.

Deputatul PNL a mai spus că situația a fost incertă la dezbaterile din comisii, unde Ministerul Finanțelor nu a susținut acest proiect.

"Niciodată PNL nu s-a opus măririi salariilor în domeniul bugetar, ba dimpotrivă, am susținut, susținem și vom susține această mărire câtă vreme ea se poate aplica efectiv. Așteptăm de la noul Guvern să facă acest studiu, să facă o analiză, să vadă în ce măsură proiectul se încadrează în indicatorii macro-bugetari pe care trebuie să îi respecte bugetul României și vom vedea care va fi decizia acestui guvern, dar important este să spunem că mărirea este necesară. Din păcate, ea nu se realizează în cadrul legii salarizării în domeniul bugetar așa cum s-a angajat PSD de foarte multe ori. Vom vedea în ce măsură noul Guvern încadrează în noul buget și această prevedere legislativă", a explicat Alina Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-11
Citeste si:
OUG privind creşterea salariilor bugetarilor, ADOPTATĂ de Camera Deptutaţilor

TAGURI: alina gorghiu, pnl, studiu, impact, majoreaza, salariu, bugetar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...