2018-10-16 09:41


Alina Gorghiu: Ponta încearcă să cumpere bunăvoinţa oamenilor

 |  19:17
Alina Gorghiu: Ponta încearcă să cumpere bunăvoinţa oamenilor

Acuzaţii dure a preşedintelui PNL la adresa celei mai recente decizii a Guvernului, creşterea salariilor din sănătate.

Alina Gorghiu îl acuză pe Victor Ponta de populism şi că vrea să secătuiască bugetul ţării drept răzbunare faţă de PSD şi faţă de înfrângerea de anul trecut. „Guvernul Ponta a atras România într-o spirală a populismului. Totul a plecat de la proiectul legii salarizării bugetarilor, care a dat milioanelor de români care lucrează la stat iluzia unor creșteri salariale majore, într-un timp scurt. Victor Ponta e un premier lipsit de credibilitate, care își dorește cu orice preț să rămână la putere. Încearcă să cumpere bunăvoința oamenilor și a declanșat un val de revendicări sociale, care a început cu medicii și se pare că va continua cu profesorii și cu polițiștii.” a scrie marţi Alina Gorghiu pe Facebook.

Prin vocea preşedintelui său, PNL consideră că guvernul actual nu poate gestiona valul de nemulțumiri sociale: „Ponta vrea să secătuiască bugetul României pentru ca niciun partid, nici măcar PSD să nu mai poată guverna în liniște socială. E răzbunarea lui față de înfrângerea din PSD și față de înfrângerea din alegerile de anul trecut.” scrie Alina Gorghiu.

Este evidentă lipsa de viziune a guvernului. Nu există nicio strategie pentru a-i motiva pe medici să nu plece din țară. Deciziile majore - nu doar în Sănătate - se iau, din nefericire, doar în momente critice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-18

TAGURI: alina gorghiu, pnl, psd, ponta, salarii, medici, populism
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...