2018-12-10 01:57


Alina Gorghiu: PSD este specialist în abuzuri electorale şi în limitarea democrației

 |  10:58
Alina Gorghiu: PSD este specialist în abuzuri electorale şi în limitarea democrației

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a precizat joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că intenția PSD de a boicota alegerile locale este o atitudine previzibilă, în condiţiile în care social-democraţii sunt „specialişti în abuzuri electorale”.

"Intenția PSD de a boicota alegerile este o atitudine previzibilă. Social-democrații sunt specialiști în limitarea democrației și în abuzuri electorale. Când PSD nu poate să restrângă altora drepturile electorale și le restrâng singuri", a scris Alina Gorghiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea s-a întâlnit, miercuri, la Bruxelles, cu preşedintele Parlamentului European (PE), socialistul Martin Schulz, căruia i-a spus că "adversarii politici" fac presiuni mari pentru modificarea legislaţiei electorale. Dragnea a ţinut să precizeze că social-democraţii iau în calcul boicotarea alegerilor locale.

"În cadrul discuţiei, liderul social-democraţilor români a făcut o prezentare sintetică a situaţiei politice din România (...) În acest context, preşedintele Dragnea a menţionat şi faptul că adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislaţia electorală să fie modificată prin Ordonanţă de Urgenţă, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale", a precizat PSD, într-un comunicat de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-28
Citeste si:
Liviu Dragnea, preşedintelui PE: PSD ia în calcul boicotarea alegerilor locale

TAGURI: alina gorghiu, psd, specialist, abuzuri, electorale, limitare, democratie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...