2018-12-19 05:39


Alina Gorghiu: PSD şi ALDE ar fi în stare să ceară ieşirea Romaniei din UE. Aceşti oameni trebuie opriţi

 |  07:54
Alina Gorghiu: PSD şi ALDE ar fi în stare să ceară ieşirea Romaniei din UE. Aceşti oameni trebuie opriţi

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, că PSD şi ALDE ar fi în stare să ceară ieşirea Romaniei din UE, motiv pentru care „aceşti oameni trebuie opriţi până nu este prea târziu”.

''Aceşti oameni trebuie opriţi până nu este prea târziu. Pentru a lua ţara asta în arenda, sunt în stare de orice, inclusiv să ceară ieşirea Românie din UE", a precizat Alina Gorghiu, potrivit Mediafax.

Preşedintele PNL a mai spus că vor urma două luni de "calomnii, miniciuni, teorii ale conspiraţiei şi acuzaţii care mai de care mai fanteziste".

"Este un concurs de inepţii revoltătoare, pe care liderii cartelului PSD-ALDE le livrează zilnic, cu cinism, premeditare şi coordonare", a completat Alina Gorghiu

Liberala a susţinut că imaginaţia PSD-ALDE merge până acolo încât pregatesc un premier condamnat.

"Dacă sunt chemaţi pe la Parchet, liderii PSD se compară cu victimele comunismului şi iau instantaneu chip de Maniu, Coposu şi Brătianu. (…)Tot ce fac aceşti politicieni din cartelul PSD-ALDE, de la o vreme, se învârteste în jurul a două concepte: sfidare şi negare. Mereu sunt alţii de vină. Justiţia că acţionează, poporul că se duce la vot. Americanii, europenii, tehnocraţii şi extratereştrii fac şi ei ceva împotriva cartelului. Tot universul comploteaza împotriva lor. Ei sunt victimele nevinovate ale acestor forţe antinaţionale, imperialiste, oculte şi în mod evident, vândute cuiva", a precizat Alina Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-09

TAGURI: alina gorghiu, psd, alde, cere, iesire, romania, ue, om, opreste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DAN BOG
09 Oct 2016

``aceşti oameni trebuie opriţi`` - frumos, asta face parte din ideologia lui hitler, stalin si multi altii, adica cine nu gandeste ca mine, trebuie eliminat, cam asta vrea sa spuna tanti alina; pai daca 80% dintre romani, ipotetic vorbind, ar vrea sa parasim ue-ul, toti astia 80% ar trebui opriti ? dar de democratie a auzit aceasta tanti ?
CROCODILUL FLAMAND
09 Oct 2016

UE A FOST UN PROIECT AL LUI ADOLF HITLER CARE FOST PRELUAT DE C-I-A....CARE SPUNE MAI PE SCURT SCLAVIE PENTRU MARILE MULTINATIONALE SI O SINGURA BANCA EUROPEANA(VEZI 11SEPTEMBRIE SI DEUTSCHE BANK)............ACUM CE FACETI MAI NOU VA PLACE ADOLF HITLER SI C-I-A?...PLAGIATORILOR
Random imageUltimele stiri


loading...