2016-10-22 14:49

POLITICA


Alina Gorghiu susţine că există tensiuni în PNL

 |  08:13
Alina Gorghiu susţine că există tensiuni în PNL

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat marţi seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că există "tensiuni" în Partidul Național Liberal în privința formării listelor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

"Evident că merge greu, pentru că vorbim (...) despre un Parlament cu număr de parlamentari redus. Din start, pierzând un număr de locuri de parlamentari, câțiva parlamentari, un număr mai mare sau mai mic din fiecare partid politic, nu se vor regăsi pe listele din 11 decembrie, pe listele eligibile, din nou, în Parlament. Și atunci evident că sunt tensiuni, sunt oameni care cred că ar merita încă un loc, sunt oameni care optează de acum și spun 'Da, fac pasul lateral din Parlamentul României și mă gândesc că Partidul Național Liberal va avea cândva nevoie de expertiza mea într-o poziție executivă'", a afirmat Alina Gorghiu.

Liderul PNL a mai spus că ''ultimul cuvânt'' în privința listelor îl va avea Biroul Politic Național.

"Joi vom valida o mare parte dintre listele județene", a completat Alina Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: alina gorghiu, exista, tensiuni, pnl



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mitingul PNL anunțat „neaprobat” de Gorghiu are undă verde de la Primărie Un document obținut de PUTEREA arată că mitingul PNL, organizat sâmbătă, 22 octombrie 2016,... 17 Oct 2016 | (5)
Alina Gorghiu aruncă mingea în terenul lui Cioloș Președintele PNL, Alina Gorghiu nu contenește să-l cheme pe premierul Dacian Cioloș în... 05 Oct 2016 | (1)