2016-10-27 10:18

POLITICA


Alina Gorghiu susţine că nu a citit în totalitate proiectul de lege al lui Mihail Vlasov

 |  12:49
Alina Gorghiu susţine că nu a citit în totalitate proiectul de lege al lui Mihail Vlasov

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri, că nu a citit "în totalitate" proiectul de lege a lui Mihail Vlasov privind Registrul Comerțului atunci când a semnat în calitate de co-inițiator.

Alina Gorghiu a fost audiată miercuri, în calitate de martor, la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul lui Mihail Vlasov.

"Nu știu dacă este frapant pentru dumneavoastră sau nu. Pentru mine nu este nimic nelalocul lui să ai un proiect de câteva sute de pagini sau zeci de pagini pe care să nu îl știi pe de rost. Am spus că nu îl cunosc în măruntaiele lui acest proiect. În momentul în care l-am semnat, nu l-am citit în totalitatea lui, dar știam proiectul", a afirmat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19
Citeste si:
Alina Gorghiu, audiată la ÎCCJ în dosarul lui Mihail Vlasov

TAGURI: alina gorghiu, nu, citeste, totalitate, proiect, lege, mihail vlasovComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alina Gorghiu, audiată la ÎCCJ în dosarul lui Mihail Vlasov Președintele PNL, Alina Gorghiu, a venit miercuri, la ÎCCJ, pentru a fi audiată în calitate de... 19 Oct 2016 | (3)
Gorghiu susţine că legea privind conversia creditelor în franci elvețieni nu are motive să pice la CCR Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că legea privind conversia creditelor în... 25 Oct 2016 | (0)