2019-01-16 18:58


Alina Gorghiu: UNPR şi ALDE ori suferă de sindromul Stockholm, ori colaborează la propria dispariție din politică

 |  12:52
Alina Gorghiu: UNPR şi ALDE ori suferă de sindromul Stockholm, ori colaborează la propria dispariție din politică

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a precizat duminică, pe pagina sa de Facebook, că susținerea votului în două tururi la alegerile locale ar arăta că ALDE și UNPR ''au coloană vertebrală''. Deputatul PNL a susţinut că cele două partide „ori suferă de sindromul Stockholm și nu se pot elibera, ori colaborează conștient la propria dispariție de pe scena politică”.

"Votul într-un singur tur favorizează partidele mari precum PNL și PSD și le defavorizează pe celelalte. Este de neînțeles de ce ALDE și UNPR, profund dezavantajate de acest sistem de vot, preferă să rămână captive intereselor electorale ale PSD. Ori suferă de sindromul Stockholm și nu se pot elibera, ori colaborează conștient la propria dispariție de pe scena politică. Susținerea votului în două tururi ar fi fost o bună oportunitate pentru a arăta că au coloană vertebrală. Mă îndoiesc că o vor face. Este, până la urmă, dreptul lor de a rămâne, până la eșecul electoral, PSD 2 și PSD 3", a precizat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a mai spus că "PSD deja pierde mai mult prin menținerea votului într-un singur tur, decât prin schimbarea sistemului de alegere a primarilor".

"La fel ca în multe alte cazuri, PSD tratează electoratul drept dușman iar acest lucru i-a fost fatal de fiecare dată", a completat deputatul PNL.

Alina Gorghiu a precizat, referitor la boicotarea alegerilor locale de către PSD, în cazul revenirii la votul în două tururi, că ''este o afirmație pentru consum extern'', pentru socialiștii europeni și nu poate fi luată în serios. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-31
Citeste si:
Alina Gorghiu, în vizită în SUA. Deputatul s-a întâlnit cu membrii Clubului de Afaceri Româno-American
Dacian Cioloş, întâlnire cu liderii partidelor pentru a discuta legea alegerilor locale

TAGURI: alina gorghiu, unpr, alde, sufera, sindrom, stockholm, colaboreaza, disparitie, politica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CHILOTAREASA P D L
31 Ian 2016

Fa Chilotareasa ai votat alegerile in forma actuala , iar acum te-ai sucit cu curul invers ?
TOțI O APă
31 Ian 2016

mîloasă, puturoasă și-un pământ!
Random imageUltimele stiri

loading...