2018-12-10 10:45


Alina Gorghiu: Victor Ponta continuă spectacolul ipocrit de jelire națională a lui Liviu Dragnea

 |  09:37
Alina Gorghiu: Victor Ponta continuă spectacolul ipocrit de jelire națională a lui Liviu Dragnea

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu îl atacă pe premierul Victor Ponta într-o postare pe pagina sa de Facebook, în care afirmă că prim-ministrul continuă "spectacolul ipocrit de jelire națională" a ministrului demisionar Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul.

Alina Gorghiu a mai afirmat că Victor Ponta "nu se mulțumește doar cu faptul că a scăpat de un adversar intern", ci "vrea să maximizeze profitul și să asocieze și PNL cu presupusele fapte ale colegului său de partid, care sunt individuale, nu colective".

"În 2012, eu și PNL credeam sincer că președintele de atunci era toxic pentru România. Din păcate, stăteam alături de un om la fel de perfid ca Traian Băsescu, care în câteva luni intra descălțat la Cotroceni pentru a semna acorduri de coabitare. Spre deosebire de domnia sa eu nu încerc niciun sentiment de bucurie în privința situației domnului Liviu Dragnea, singurul care putea să îi pună sub semnul întrebării mandatul de președinte al PSD, după ce și-a eliminat toți rivalii", a completat Alina Gorghiu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-17

TAGURI: alina, gorghiu, victor, ponta, continua, spectacol, ipocrit, jelire, nationala, liviu, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...