2018-10-18 18:57


Alina Gorghiu: Vina Guvernului Ponta - crearea unui nivel de aşteptare foarte ridicat pentru bugetari

 |  13:35
Alina Gorghiu: Vina Guvernului Ponta - crearea unui nivel de aşteptare foarte ridicat pentru bugetari

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a precizat, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că vina guvernului Ponta este aceea că a creat un nivel de așteptare foarte ridicat pentru bugetari. Deputatul liberal a susţinut că relaxarea fiscală și salarizarea decentă pentru cei din sistemul bugetar sunt măsuri necesare, dar care trebuie făcute prin etapizare.

"Vina guvernului Ponta este și aceea de a fi creat un nivel de așteptare foarte ridicat pentru cei din sistemul bugetar. Și relaxarea fiscală, și salarizarea decentă pentru bugetari sunt măsuri necesare. Cred însă că trebuie să discutăm etapizarea, trebuie stabilit clar: când și cât. De aceea, e nevoie de consens între partidele politice și de un angajament", a menţionat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a mai precizat, într-o altă postare pe pagina sa de Facebook, că excedentul bugetar „cu care se laudă” premierul Victor Ponta a fost obținut prin tăierea investițiilor.

"Excedentul bugetar cu care se laudă prim-ministrul este unul obținut prin tăierea investițiilor și a cofinanțărilor la fondurile europene. Este o dovadă de cinism să te lauzi cu lipsa de performanță", a susţinut Alina Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-20

TAGURI: alina gorghiu, vina, guvern, ponta, nivel, asteptare, mare, bugetari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...