2018-12-19 18:46


Alina Gorghiu vrea bani mai mulţi pentru sănătate

 |  20:51
Alina Gorghiu vrea bani mai mulţi pentru sănătate

Copreședintele PNL Alina Gorghiu speră ca Guvernul să renunțe la "impozitarea mitei" în sistemul sanitar, argumentând că este nevoie ca în timp să se ajungă la 6% din PIB în acest domeniu.

"Din fericire, Guvernul nu a luat în discuție în ședința de astăzi un proiect de lege privind impozitarea mitei în sistemul sanitar. Sper că nu e vorba de o amânare tactică, ci de renunțarea la o inițiativă care umilește medicii români. Ideea enunțată săptămâna trecută de Victor Ponta ar trebui abandonată definitiv, iar preocupările Guvernului ar trebui să se îndrepte spre îmbunătățirea condițiilor de exercitare a profesiei de medic", a scris miercuri pe Facebook Alina Gorghiu.

În opinia liberalilor, este nevoie de 6% din PIB pentru sănătate, pentru un nivel superior al cadrelor medicale și pacienților.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-26

TAGURI: alina gorghiu, sanatate, pib, impozitarea spagii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEANUL
27 Aug 2015

CHILOTAREASA sa lase populismul si demagogia si DACA ARE DISCERNAMANT SA FACA CEVA PT A SE BUNE ORDINE IN FOLOSIREA DISCRETIONARA SI ILEGALA A FONDURILOR DE SANATATE PUBLICA (de la CAS)de catre cabinetele medicale particulare unde activeaza ca medicii sau patroni cei ce fac serviciu medical si la unitatile de stat medicale de unde iau salarii (care nu stim daca mai trebuie marite in conditiile in care sustrag fonduri de la CAS). DE CE oare este nevoie ca BGS sa execute servicii auto (salvari si transport la dializa) , incasand nemeritat fonduri EXAGERATE de la CAS?????
X FILES STUDIO
27 Aug 2015

http://www.euroeducatie.ro/
Random imageUltimele stiri


loading...