2018-12-18 21:21


Ambasada Franţei, clarificări despre Dacian Cioloş

 |  21:16
Ambasada Franţei, clarificări despre Dacian Cioloş

După ştirile apărute în mass-media, conform cărora premierul desemnat, Dacian Cioloş, are dublă cetăţenie, Ambasada Franţei vine cu lămuriri.

"În ultimele zile au circulat comentarii conform cărora domnul Dacian Cioloş, premierul desemnat al României, ar avea cetăţenie franceză. Se pare că aceste comentarii au la origine un text publicat pe site-ul Ambasadei Franţei cu ocazia unei recepţii desfăşurate pe 5 martie 2015. Recepţia nu avea legătură cu domnul Dacian Cioloş, care de altfel nici nu a fost prezent. În textul în limba franceză publicat la acea vreme pe site-ul Ambasadei Franţei, se anunţa, printre altele, că domnul Dacian Cioloş are cetăţenie «româno-franceză», iar în versiunea română a comunicatului că are dublă cetăţenie. Această informaţie a fost eronată", a comunicat reprezentanţa diplomatică franceză.

"Domnul Dacian Cioloş nu are cetăţenie franceză. Textul a fost retras astăzi (joi - n.red.) de pe site-ul Ambasadei Franţei. Ambasadorul regretă difuzarea unei informaţii inexacte şi utilizarea acesteia în scopuri controversate. Ambasadorul îi prezintă cele mai sincere scuze domnului Dacian Cioloş", subliniază Ambasada Franţei, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-12
Citeste si:
Ce i-a cerut Băsescu lui Cioloş
Dacian Cioloş, primul mesaj după consultări: când e gata lista miniştrilor

TAGURI: dacian ciolos, cetatenie, ambasada frantei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NU IMPORTă!
12 Noi 2015

Ochii îi sunt răi, iar fața explodată ca un terci, nefrământat ca lumea! Îmi repugnă personajul, mai ales că cineva a adus aminte despre el ca fiind responsabil de implementarea Codului Codex alimentarius, care duce la boli grave, inclusiv cancer! PAS! URÂT ȘI ODIOS PERSONAJ!
CE PLASĂ A LUAT STRADA
12 Noi 2015

Cu alegera ăstora...România este/devine de p lâns....nu mă interesează ce zice Ambasada Franței la cât se minte și se manipulează....majoritatea-și iau dublă cetățenie ca, atunci când se va îngroșa gluma, să se ducă draq-lui!
HAI Să NE PLâNGEM
12 Noi 2015

în strofe măcar...cum zice amărându-se un patriot adevărat:”Cetăţenii “Să mă ierţi bade Sorescu!” Klauss Iohannis are dublă cetăţenie Laura Codruţa- Kovesi are dublă cetăţenie Coldeş a cerut dublă cetăţenie M R U are dublă cetăţenie Dacian Cioloş are dublă cetăţenie Toţi oamenii cu funcţii capitale Au dublă cetăţenie peste cămaşa trădării. Mie îmi vine să mă aşez în faţa lor Şi să îi trag de urechi Şi să îi întreb de ce sunt toţi Cu dublă cetăţenie ? Şi cui dau ei raportul în fiecare dimineaţă. Şi de ce nu mai stau pe acasă Să se “spovedească” mai rar, Că uite, ieşirile lor Mă zgârie Când îmi pierd, cu fiecare, suveranitatea.
Aş VREA
12 Noi 2015

să vorbesc şi eu cu voi, le zic, Să ştiu cum v-aţi câştigat posturile Dar mă daţi iritaţi la o parte Şi mă lasaţi în grija televiziunilor. Şi cum şefii serviciilor şi-au pierdut ochelarii Şi până şi timpanele cu urechi cu tot, Luaţi de la primul serviciu interesat Biblia vânzării Şi începeţi să decartaţi de sus în jos Până se golesc rezervele şi aurul acestor locuri. De cele mai multe ori ne priviţi victorioşi Şi noi suntem colbul de sub tălpile cuceritorilor Şi faceţi din visele noastre, petale ruginite Curgând pe apa Sâmbetei.
AS VREA Să
12 Noi 2015

nu vă mai întâlnesc Şi mă mir cum poate să uite unde s-a născut Un om care are morminte pe acest pământ? Brâncovene Constantine, Cum de nu ţi-ai trădat credinţa Nici măcar odată Nici pentru pentru fiecare copil al tău Şi nici pentru capul tău ? Sultanii au în biroul oval O mângâiere pentru capetele tuturor demnitarilor români Care niciodată nu stau ridicate Căci uite, mâna care a mângăiat primul cap Mângâie în continuare Parcă acelaşi cap Ca un stârv înfipt într-o ţeapă La Înalta Poartă.
DAR CE Mă TOT UIT
12 Noi 2015

eu la televizor Mai bine privesc în stradă Fiindcă asfaltul nostru e zugrăvit, Ca steagul, Cu tot sângele românilor. La CC e sângele celor din 89 La Universitate e sângele golanilor La Stoeneşti e sângele minerilor, În Afganistan e sângele militarilor Şi tot acest sânge a curs degeaba. E sânge pe toţi pereţii Şi la Cotroceni şi la Victoria Din ceruri ne blesteamă sângele celor în cămaşă de zale. Iar aici jos, în mocirla trădării voastre, Stăm noi, cu gâturile arse de otravă Respirând otravă Cu otrava intrând până în sufletul nostru. (Adevărat și tare bine scris de Marin Neacșu)
ANALIST
12 Noi 2015

Este impus de imperiile corecte . Mare specialist , citi pomi a SADIT SI UNDE ?
Random imageUltimele stiri


loading...