2019-04-23 21:13


Ambasadorul Palestinei o FACE PRAF pe Viorica Dăncilă: ”Ar trebui să fie mai DEȘTEAPTĂ”

 |  16:15
Ambasadorul Palestinei o FACE PRAF pe Viorica Dăncilă: ”Ar trebui să fie mai DEȘTEAPTĂ”

Regele Iordaniei şi-a anulat vizita pe care urma să o înceapă chiar astăzi la Bucureşti. Nu mai vine după ce prim-ministrul român a declarat că va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. A apărut și reacţia diplomaţilor palestinieni. Ambasadorul de la Bucureşti o sfătuieşte pe Viorica Dăncilă să fie mai deşteaptă şi să iasă din jocul politic în care a intrat doar ca să-i scape pielea premierului israelian Benjamin Netanyahu.

„În primul rând, nu cred că aceasta este o abordare personală, cred că este abordarea PSD-ului, a liderilor PSD, Dragnea, Dăncilă şi alţii. Ceea ce a făcut ieri Dăncilă este, în primul rând, împotriva angajamentelor României, pe care şi le-au luat în faţa noastră anul trecut, la întâlnirile pe care le-am avut cu partea română. În al doilea rând, este împotriva legilor internaţionale şi a legitimităţii internaţionale şi, de asemenea, împotriva criteriilor europene despre Ierusalim. Cred că face asta ca să îl susţină pe Netanyahu să fie din nou premier în Israel. Ar trebui să nu meargă în această direcţie, ar trebui să fie mai deşteaptă”, a spus Fuad Kokaly, ambasadorul Palestinei la Bucureşti, transmite Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-25

TAGURI: ambasador, palestina, mutare ambasada, dancila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Mar 2019

Ar trebui sa ne retragem ambasada din ambele tari si sa ne vedem de traba!
FREACA MENTA
25 Mar 2019

TIUTOAREA , A RAMAS FARA CHILOTI IN JUNGLA PULITICI MARI . SA PISAT PE EA SI PSD
ANONIM
26 Mar 2019

Asa se intampla cand gunoaiele Romaniei voteaza puscariasi, analfabeti si lichele ale mafiei psd-alde. Tot acest guvern psd a distrus si relatiile cu Japonia acum un an ca d premierul Japoniei nu a fost primit de nimeni la Palatul Victoria.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Mar 2019

singurii care au relevanta in procesul de pace din Orientul Mijlociu sunt marile puteri membre ale consiliului de securitate ONU-de ce aceasta sluga retardata analfabeta isi baga labele unde nu-i fierbe oala?nu e de competenta ei asa ceva si nici mutarea ambasadei.Sa stie toata lumea ce fel de sluga handicapata si idioata si-a pus Dragnea premier..HUOOOO JAVRELOR
Random imageUltimele stiri


STARBAG