2018-12-15 03:13


Ambasadorul SUA, critici la adresa României

 |  16:30
Ambasadorul SUA, critici la adresa României

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti consideră că țara noastră nu mai are o viziunea de viitor, după ce s-a integrat în NATO și în Uniunea Europeană.

„Ştiu că în 1990, după Revoluţie, românii au stabilit două obiective, unul de a adera la NATO, pentru a-şi asigura securitatea şi siguranţa în regiune, şi al doilea de a intra în Uniunea Europeană, pentru a se putea alătura pieţei europene. Din momentul îndeplinirii acestor două obiective, nu mai există o viziune pentru România, pentru viitorul ei, pentru generaţiile care vin din urmă. Poate e timpul ca România să îşi stabilească un nou obiectiv", spune Hans Klemm, citat de Stiripesurse.ro.

Diplomatul american crede că România ar putea să îşi propună că în următorii 20 de ani să devină a şasea cea mai bogată ţară a Uniunii Europene sau să devină la fel de bogată că Franţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22

TAGURI: ambasador sua, hans klemm, obiective romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
22 Ian 2016

PAI E FOARTE SIMPLU...SA SE NATIONALIZEZE TOATE PROPRIETATILE FRAUDULOASE...ASA-ZISELE PRIVATIZARI-ESCROCHERII FACUTE DE MARII TALHARI...SI ROMANIA REDEVINE O TARA BOGATA PROBLEMA ESTE CA LA ORA ASTA NICI UN ROMAN NU PREA STIE CINE MAI CONDUCE TARA ASTA...VOTAM TOT FELUL DE MARIONETE CARE FAC CE VOR ALTII..NI SE BAGA IN FATA TOT FELUL DE SALTIMBANCI PAPUSARITI DE ALTII DIN 1989..SI REZULTATELE SE STIU-CIRC SI ESCROCHERII NONSTOP
OBIECTIVE SUNT GARLA !
23 Ian 2016

Sa ne mai uitam si in gradina noastra si sa mai vedem ce-i trebuie cu adevarat poporului roman . Locuri de munca . locuinte sociale pentru cei defavorizati , cantine sociale , ....eheeee, cate nu sunt !
Random imageUltimele stiri


loading...