2018-12-15 06:36


Ana Birchall va participa, la Riga, la dezbaterile organizate în cadrul COSAC

 |  16:06
Ana Birchall va participa, la Riga, la dezbaterile organizate în cadrul COSAC

Președintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților, social-democrata Ana Birchall, va participa, în perioada 31 mai - 2 iunie, la Conferința Organelor Parlamentare specializate în Afaceri Comunitare și Europene ale parlamentelor Uniunii Europene (COSAC), de la Riga.

Potrivit sursei citate, alături de Ana Birchall, care va conduce delegația României, vor mai fi prezenți la conferință deputații Alexandru Nazare și Dorin Petrea, scrie Agerpres.

Birchall va participa la dezbateri despre politica energetică a UE, problemele de securitate în regiunea Orientului Mijlociu și Nordul Africii, dar și despre stadiul realizărilor președinției letone a Consiliului Uniunii Europene. Totodată, va fi prezentă la discuțiile despre politica comercială a UE pentru următorii cinci ani, adaugă comunicatul menționat.

"Reuniunea va fi un bun prilej pentru a reafirma prioritatea statelor europene în direcția unei Uniuni Energetice, obiectiv de prim-plan în actualul context regional", afirmă Ana Birchall în comunicatul citat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-30

TAGURI: ana, birchall, riga, dezbateri, cosac, camera, deputatilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Mai 2015

POATE CA PROFESORA DE ACEIASI SPECIALITATE CA SI LAURA ANRESAN...........
CROCODILUL FLAMAND
31 Mai 2015

UDREA E GELOASA...SI EA STIE SA FACA CLANTZA...SI SA SE APLECE;DE CE SA FIE ALTA PANARAMA MAI BINE COTATA?NU E CORECT TOVARASI...ATI DISCRIMINAT O TOVARASA DE NADEJDE DIN PLESHKOI...PANA LA URMA TOATE SUNT FETITZELE LUI MAGUREANU...DE CE DISCRIMINATI...NU E KUSHER..EGALITATEA INTRE PANARAME E PREVAZUTA DE LEGEA PESTILOR
Random imageUltimele stiri


loading...