2019-02-16 20:16


Analiza lui PONTA: „România este prizoniera SCANDALURILOR zilnice întreținute la televizor cu BANI PUBLICI!”

 |  19:29
Analiza lui PONTA: „România este prizoniera SCANDALURILOR zilnice întreținute la televizor cu BANI PUBLICI!”

România se mulţumeşte să rămână prizoniera scandalurilor întreţinute la televizor, în timp ce probleme reale sunt trecute cu vederea, consideră fostul premier Victor Ponta, într-o postare publicată, duminică, pe pagina sa de Facebook.

"România se mulţumeşte să rămână prizonieră a scandalurilor zilnice întreţinute la televizor cu bani publici: Statul Paralel, Dragnea şi Kovesi, Vanghelie şi discursuri guvernamentale citite de pe foaie! Ce bine ar fi dacă am putea să deschidem ochii şi să ne uităm la ce se întâmplă în Europa şi în lume! Pentru că viaţa noastră de zi cu zi va depinde de aceste lucruri - dar noi ne-am obişnuit să fim prostiţi şi manipulaţi sau să spunem că nu avem ce face", se arată în postare. Ponta afirmă că inclusiv problemele interne sunt trecute cu vederea - cea mai mare inflaţie din UE, cele mai multe decese din cauza gripei, cea mai mică rată de absorbţie a fondurilor europene, cele mai mici investiţii, cel mai mare deficit al balanţei comerciale (13 miliarde euro scoase din ţară doar în 2017), etc. "Între timp, Angela Merkel şi Emmanuel Macron au pornit reconstrucţia Uniunii Europene - un plan ambiţios dar complicat. Opinia mea şi a #ProRomania este că ţara noastră ar trebui să fie implicată cât mai repede şi cât mai mult în acest efort, iar decizia lui Liviu Dragnea şi a Partidului său de a duce România la remorca Ungariei este o mare eroare", consideră Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-18

TAGURI: ponta, dragnea, romania, scandal, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Mar 2018

decizia lui Liviu Dragnea şi a Partidului său de a duce România la remorca Ungariei este o mare eroare", consideră Ponta Aici gresesti 100% mister PONTA ptr ca UNGARIA este stat cu legaturi 100% reale cu USA si NATO,deci vrei nu vrei trebuie sa ai colaborare bilaterala cu UNGARIA(dar nu cu mafia din UNGARIA care fura padurile adica prietenii lui DADDY si Tariceanu) Deci ca si concluzie----colaborare cu UNGARIA bineinteles ca si parteneri dar NU Cu MAFIA padurilor si a furtului de lemn Se pare ca atat Dragnea-DADDy cat si PoNTA-COPY paSTE sunt doi diversionisti care fac circ de doi bani la fel ca si GHiTZA-TV sau haznalele varanului
@PUIE MONTA
19 Mar 2018

TU SI CELALALTE DOUA JIGODII , DRAGNEA SI TARICEANU , SINTETI AUTORII PRINCIPALI AI SCANDALURILOR ZILNICE . SPER SA VA VAD CIT MAI CURIND LA JILAVA .
LEVST.
19 Mar 2018

raportat chiar si la un pitic, ochelarii sai sunt mici, dar ce ocean de hipocrizie se ascunde in spatele lor...Cand ponta a fost pe cai mari, cel putin de 3 ori/saptamana aparea -in direct- la postul "maestrului" voiculescu si de cine stie cate ori si pe la alte posturi... Un lucru este clar, ponta are tupeu, dar nu stie cand sa-l foloseasca...In ultimele luni, s-a expus singur ca un carcotas si palavragiu de duzina...
NENEA BRANCOVEAU
19 Mar 2018

DUPA RAZBOI...MULTI VITEJI..!!?? DOCTRINA SOCIAISTA CARE PRESUPUND DEZBATERE SI PARLAMENTERIM PENTRU DECOZIILE POLITICE NU MAI CORESPUNDE NOII ORIENTARI MONDIALE CARE INDREAPTA OMENIREA SPRE GLOBALIZAE SI CENTRA?IZARE. ....ASA CA...TRAGETI CONCLUZII!!!
RO ESTE CAPTURATA
19 Mar 2018

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Ponta-face-acuzatii-grave-la-adresa-lui-Dragnea-%E2%80%9EEste-omul-unui-grup-de-interese-Israel-Ungaria-si-probabil-Rusia-care-il-finanteaza-ca-sa-le-dea-tot-.-Pe-lista-ar-fi-gazul-din-Marea-Neagra-Hidroelectrica-Aeroportul-Otopeni-Transgaz-149856
BABACU
19 Mar 2018

numitul naumovici-pontea, mare la stat, dar tare mic la cap, se agita histeric si histrionic ... degeaba godakule ... a zburat porcul cu ata si ai ramas fara "coledzi"," ajentule" de trei-parale si pisoiasul betivanului chelbos !
ANONIM
20 Mar 2018

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3813/756/original.jpg AVEREA TRĂDĂTORILOR DE ȚARĂ, ÎN CIFRE (ne-aduse la zi): CRIN ANTONESCU = 100 de milioane de euro; IOAN RUS = 400 de milioane de euro; MARIAN VANGHELIE = 600 de milioane de euro; TRAIAN BĂSESCU = 1,5 miliarde de euro; VOICULESCU (Varanul) = 900 de milioane de euro; ADRIAN NĂSTASE = 1,9 miliarde de euro; VICTOR PONTA = 400 de milioane de euro; LIVIU DRAGNEA = 700 de milioane de euro; ADRIEAN VIDEANU = 800 de milioane de euro; ELENA UDREA = 250 de milioane de euro.
Z
26 Mar 2018

AȘAAAA.. : unde - i ANI,DNA,CC,ANAF,GARDA F.,BOR.D- ZEU,... NIMIC ???
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...