2017-01-19 23:26

POLITICA


Anastase promite guvernare şi în 2012

 |  14:02
Anastase promite guvernare şi în 2012

La Şcoala de vară a tinerilor democrat-liberali, care are loc la Eforie Nord, prim-vicepreşedintele PDL, Roberta Anastase, le-a spus vineri participanţilor că formaţiunea va câştiga alegerile în 2012, cheia fiind “scoaterea la liman” a României din criza economică. “Noi am avut curajul nebun să trecem România printr-o criză economică şi să o scoatem la liman. Asta va fi cheia pentru noi a câştigării alegerilor din 2012”, a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor, încurajându-i pe tineri să înveţe, să se pregătească, pentru că tot PDL va fi la guvernare şi din 2012.

Roberta Anastase a afirmat că argumentele, dialogurile cu cetăţenii vor duce, “până la urmă”, la câştigarea alegerilor de către PDL pentru că românii au înţeles că măsurile luate de guvernanţi au fost necesare. “Românii înţeleg şi, chiar dacă suferă de pe urma măsurilor economice, au înţeles foarte bine că aceste măsuri au fost necesare şi că până la urmă în România de astăzi cheia este responsabilitatea”, a spus democrat-liberala, arătând că “românii sunt mult mai inteligenţi decât reprezentanţii lor din Opoziţie”. Potrivit Robertei Anastase, democrat-liberalii nu luptă cu cei doi lideri ai USL - Crin Antonescu şi Victor Ponta -, pentru că aceştia ''au demonstrat de fiecare dată că nu au responsabilitate”. “Domnul Crin Antonescu de trei ani nu are responsabilitatea de a-şi pune ceasul să sune, dar să conducă România. Iar în ce-l priveşte pe domnul Ponta, singura responsabilitate pe care şi-o asumă este să stea în dreapta şoferului, să fie copilot, iar când deschide gura se răstoarnă maşina. Asta este singura lor politică. Noi trebuie să ne întoarcem de fiecare dată la cetăţean, cu ei trebuie să dialogăm, să le explicăm ce am vrut, ce am realizat, ce mai e de făcut în următoarea perioadă”, le-a spus Roberta Anastase tinerilor democrat-liberali prezenţi în perioada 1-4 septembrie la şcoala de vară organizată la Eforie Nord, citată de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PIRATUL
03 Sep 2011

ANASTASE ROBERTA=PAPAGALITA(multicolora); ANASTASE ROBERTA=CRETINA(tot ce prinde in mana duce la gura); ANASTASE ROBERTA=SCHIZOFRENIC(face politica de centurista); ANASTASE ROBERTA=1,5 NEURONI(obositi datorata suprasolicitarilor nocturne). ANASTASE ROBERTA= CIOCIOLINA de Romania ii place sa se tranteasca pe terenul de sport.Daca rezolvati acest sistem de ecuatii o sa obtineti o solutie unica ANASTASE ROBERTA este UN MARE RAHAT POLITIC netamiiat de BACONSCHI.

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri