2018-12-12 09:35


ANI: Cristian Popescu Piedone, găsit în conflict de interese în materie administrativă

 |  10:31
ANI: Cristian Popescu Piedone, găsit în conflict de interese în materie administrativă

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că inspectorii ANI au constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către Cristian Popescu Piedone.

Potrivit sursei citate, în calitate de primar al sectorului 4, Piedone a semnat, în perioada 2013 — 2015, șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru God Trust Enterprises SRL, Sport Team Kart SRL și Chocoland SRL, societăți la care copiii săi dețin calitatea de asociat și funcția de administrator.

Inspectorii ANI au mai constatat încălcarea de către Piedone a conflictului de interese în materie penală, fiind sesizat la data de 14 septembrie Parchetul General.

ANI a mai reclamat și faptul că, începând cu anul 2013, SC Sport Team Kart SRL, societate administrată de fiul lui Cristian Popescu Piedone, a încheiat patru contracte cu Administrația Domeniului Public Sector 4, instituție subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafețe de 400 mp, însă, în urma măsurătorilor efectuate, a rezultat că aceasta ocupă suprafața de 2.234 mp.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-10

TAGURI: ani, cristian popescu piedone, gaseste, conflict, interese, materie, administrativa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...