2017-01-22 16:08

POLITICA


Antonescu despre numirea lui Meleşcanu: Nu am fost consultaţi, nu am fost de acord

 |  07:16

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că numirea lui Teodor Meleşcanu la şefia SIE s-a făcut fără acordul liberalilor şi nu reprezintă o mândrie pentru aceştia. De asemenea, preşedintele PNL a subliniat că este posibilă excluderea din partid a unui membru autosuspendat.

'Nu ar trebui să fie nicio mândrie. PNL are destule motive de mândrie, şi în trecut şi în prezent, şi o să aibă şi în viitor, decât acela că mai aruncă Băsescu pe sub gard câte o bucată cuiva', a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a adăugat că un membru autosuspendat poate fi exclus din partid.. 'Cred că orice membru poate fi exclus pentru că în felul acesta ne pomenim, eu ştiu şi mâine, că domnul Băsescu s-a făcut înscriere şi apoi se autosuspendă. (...) Eu cred că sunt lucruri care trebuie privite în faţă. În momentul în care cineva ia o asemenea decizie şi-o asumă, decizia nu are nimic comun cu partidul. Ce face domnul Meleşcanu, de unde iese domnul Meleşcanu la pensie este problema domniei sale, problema PNL este ca toată lumea să ştie că noi nu avem nicio legătură cu această numire. Nu am fost consultaţi, nu am fost de acord. Nu vreau să rămână oamenii cu impresia că în vreme ce noi suntem într-o opoziţie totală la actuala putere, suntem într-un protest parlamentar maxim, nu mai recunoaştem un partener de dialog în actuala putere ne învârtim pe posturi călduţe', a afirmat preşedintele PNL.

Fiindcă Mihai-Răzvan Ungureanu şi Cătălin Predoiu nu mai sunt membri ai PNL şi s-au autosuspendat din partid, pentru Antonescu cei doi reprezintă ''cazuri clasate''. 'În ce priveşte miniştri actuali, primul-ministru şi ministrul Justiţiei sunt cazuri de mult clasate pentru că (...) în momentul în care s-a reînregistrat partidul, din partea niciunuia dintre aceştia nu a existat demersul de reînnoire a calităţii sau de prelungire a autosuspendării. Deci ei nu mai sunt membri de multă vreme. În ceea ce-l priveşte pe domnul Cioloş este o altă situaţie. A consultat după ştiinţa mea la vremea aceea partidul. În acest caz (n.r. legat de Teodor Meleşcanu) eu consider că fie şi pentru faptul că un senator care îşi lasă partidul într-un asemenea echilibru politic fără un loc în Parlament merită excluderea. Asta cred eu, ce se va decide vom vedea', a afirmat liderul PNL, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: PNL, Băsescu, Teodor_Meleşcanu, Crin_AntonescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SASU
28 Feb 2012

Cel mai mare chiulangiu din parlamentul Romaniei supranumit pe buna dreptate Crin Puturosul, tine cu tot dinadinsul sa demonstreze ca este si Crin Idiotul, anuntand ca va cere excluderea din PNL a lui Teodor Melescanu ca urmare a acceptarii acestuia a postului de director al SIE, sustinand ca nominalizarea la sefia SIE este o afacere intre Traian Basescu si Melescanu. Atata il duce capul pe "baiatul cu nume de floare". Dar cand el a trecut-o pe pe un loc eligibil in lista pentru alegerile europarlamentare chiar pe nevasta-sa, asta cum se numeste daca nu o afacere in familie? Adica la el se poate orice. Si sa ia insemnizatia de parlamentar chilind de la servici, si sa foloseasca masina si benzina statului in scop personal, si sa-si aranjeze neamurile in posturi caldute, iar la altii nu.

Adauga un comentariu

Random image