2018-12-12 21:09


Antonescu despre refacerea Alianţei D.A.: “PDL-iştii schelălăie la uşa PNL”

 |  12:40
Antonescu despre refacerea Alianţei D.A.: “PDL-iştii schelălăie la uşa PNL”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, face un apel către cei care susţin refacerea alianţei DA, îndemnându-i să înceteze acest demers "jenant".

„Cum e posibil ca aceşti bărbaţi – Băsescu, Boc, Voinescu – le spui de un milion de ori <<Fraţilor, ne-aţi arestat, ne-aţi înjurat, ne-aţi măscărit, ne-aţi făcut în fel şi chip, aţi spus că am distrus ţara, domne', nu mai avem ce discuta, avem drumuri diferite, ori noi, ori voi>>. Cum e posibil ca astăzi să te înjure şi a doua zi, aceeaşi armată de oameni schelălăie la uşa ta <<Ce bun e PNL-ul, cum am face noi alianţă cu PNL-ul, numai nenorocitul de Antonescu, de nu-l mai calcă pe-ăsta tramvaiul să scăpăm odată>>. Este jenant, este o chestiune de onoare. După cum - lipsa de onoare nu le aparţine numai domnilor Băsescu-Boc - este tot o chestiune de onoare şi pentru oameni care văd că de undeva din zona opoziţiei încep să comenteze despre interesul naţional", a comentat Antonescu la Antena 3 afirmaţiile unor lideri PDL, dar şi ale altor personalităţi publice privind necesitatea refacerii Alianţei D.A.

Antonescu a menţionat că se pot găsi, în PNL, unii "fără onoare" dipuşi să accepte o apropiere de PDL, dar aceştia nu vor însemna întregul partid. "Aşa încât, să o termine, pentru numele lui Dumnezeu. E deja jenant. Totuşi, domnul Băsescu conduce o ţară, domnul celălalt, Boc, conduce un guvern, nu se poate să fie cârpe pe care să calci în picioare. Puţină onoare. Nu mai ai ce căuta la uşa mea. Vezi-ţi de treabă!” a mai spus preşedintele PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-02-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...