2018-12-12 16:20


Antonescu dorește excluderea lui Patriciu din PNL

 |  13:56
Antonescu dorește excluderea lui Patriciu din PNL

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat, vineri seara, că l-ar fi exclus pe Dinu Patriciu din partid, dar nu are atribuţii în acest sens.

„Dacă prin atribuţiile statutare ar fi stat în puterea mea, ca preşedinte, să propun excluderea unui membru, m-aş fi gândit foarte serios dacă mai e normal ca domnul Dinu Patriciu, după ceea ce face, cu toate, mă rog, organismele şi persoanele închiriate în acest scop, de la „Caţavencii” la Mircea Dinescu, ce face cu Partidul Naţional Liberal şi ce face pro-Băsescu, mai trebuie să fie membru. Nu stă în puterea mea şi, ca atare, nu-mi pierd timpul...”, a declarat, preşedintele PNL, în cadrul emisiunii „Vorbe Grele” la Antena 3.

Antonescu  a adăugat că notorietatea omului de afaceri, Dinu Patriciu, îl face să fie judecat, de opinia publică și membrii partidului, nu numai după calitatea de membru PNL, dar și după fapte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COCO
13 Aug 2011

Porumbakule, timpul tau e pretios pentru ca e foarte scurt, le tine ziua de lucru incepe la ora 12 si se termina la 13
ROMEO IULIAN CIOCANEA
13 Aug 2011

Fanfaronul asta de Crin-Trandafir ori nu realizeaza ca fara banii lui Patriciu PNL-ul se va autodistruge, ori menirea lui este de a distruge PNL-ul. In plus, desi uneori Patriciu bate cimpii, de cele mai multe ori "iesirile" lui la "rampa" demonstreaza clar ca este un liberal adevarat.
Random imageUltimele stiri


loading...