2018-07-17 23:53


Antonescu îi răspunde dur lui Radu Câmpeanu: În 1992 era să scoată din istorie PNL

 |  11:58
Antonescu îi răspunde dur lui Radu Câmpeanu: În 1992 era să scoată din istorie PNL

Decanul de vârstă al liberalilor, senatorul Radu Câmpeanu a declarat că actualul preşedinte al PNL Crin Antonescu nu are şanse să câştige mandatul de preşedinte al României. Radu Câmpeanu a apreciat într-un interviu pentru ziare.com că lui Crin Antonescu îi lipseşte prestanţa necesară să convingă electoratul. După toate aceste declarații, Crin Antonescu, îi răspunde dur preşedintelui fondator al partidului, Radu Câmpeanu.  Liderul PNL îl atacă şi pe Dinu Patriciu, spunând că acesta trebuia demult dat afară din partid.

"Rău nu-mi face, poate să-mi producă dezgust. E dreptul domniei sale, dar am de spus un lucru , Radu Câmpeanu, în 1992, era să scoată din istorie acest partid", a acuzat Antonescu la Antena 3, scrie ziare.com.

Co-preşedintele USL a susţinut că oameni ca Radu Câmpeanu "au stat deoparte", când el se lupta cu regimul Băsescu. "Din 2009, cu 2-3 oameni lângă mine, nu mai mult, m-am bătut cu domnul Băsescu, cu propaganda domnului Băsescu, cu oameni autentici de dreapta, care au dat ţara pe mâna PSD. Cu acest partid, am reuşit o construcţie politică în stare să aiba ac de cojocul lui Băsescu, să facă din PD adunarea zdrobită de care ne face plăcere sa ne apucam, să aibă rezultate fără precedent, în timp ce oameni ca domnul Câmpeanu au stat deoparte.(...) Am o părere foarte proastă despre aceşti oameni, nu-mi fac rău mie, fac PNL. Singura mea părere de rău e că nu sunt un om suficient de dur să-i dau pe uşă afară", a spus, iritat, Antonescu.

În ceea ce-l priveşte pe Dinu Patriciu, liderul PNL a arătat că omul de afaceri trebuia demult dat afară din partid. "Domnul Patriciu trebuia dat afară din partid demult. Nu se poate să ai nesimţirea să-şi bălăcăreşti propriul partid şi totuşi a făcut-o. Sunt un om care ţin la libertatea de exprimare mai mult ca la orice altceva, e limpede că unii folosesc libertatea de exprimare cum vor alţii, când le spun alţii, dar nu pot să interzic cuiva să spună ce vrea sau când vrea", a declarat Antonescu.

Senatorul Radu Câmpeanu a declarat vineri că nu crede că electoratul îl va vota ca preşedinte pe Crin Antonescu, informează ziare.com. Fostul preşedinte al PNL susţine că, după mandatele de preşedinte ale lui Traian Băsescu, românii îşi doresc un preşedinte cu prestanţă şi echilibru, unul care să aibă măcar 55 de ani. "Nu ştiu dacă poporul român îl va vota, nu ştiu. Dar nu cred că îl va vota. Mai ales după experienţa cu Traian Băsescu, nu vor vota un om care nu are prestanţa necesară, echilibrul necesar adus totuşi, trebuie să recunoaştem, de o anumită vârstă. Nu devii preşedintele unei ţări dacă n-ai depăşit cel puţin 55 de ani", a spus Radu Câmpeanu.

Citește și 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-12-23

TAGURI: Crin Antonescu, raspuns dur, Radu Campeanu, PNL, istorie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova