2017-01-22 18:16


Antonescu îl atacă dur pe Patriciu. „Securiştii domnului Patriciu se calcă pe picioare cu securiştii domnului Băsescu”

 |  12:48
Antonescu îl atacă dur pe Patriciu. „Securiştii domnului Patriciu se calcă pe picioare cu securiştii domnului Băsescu”

Liderul PNL, Crin Antonescu, susţine că,dacă ar fi în locul lui Dinu Patriciu şi ar crede lucrurile pe care acesta lescrie despre partidul al cărui membru este, i-ar fi ruşine să mai fie membru alPNL şi ar pleca din formaţiune.

Antonescua precizat, într-o , că a avut "relaţii foarte amicale" cu DinuPatriciu.

Întrebat când s-asurpat relaţia sa cu omul de afaceri, liderul PNL a răspuns: "Din punctulmeu de vedere sigur că s-a surpat, nu pot să spun că nu, în momentul în care amvăzut, aşa cum am glumit şi i-am şi spus la telefon, cu ghilimele, căsecuriştii domnului Patriciu se calcă pe picioare cu securiştii domnuluiBăsescu la uşa bietului meu bloc şi când îmi pozează copilul absolut aiurea, uncopil care se suia în maşină şi mergea la şcoală. Aici s-a surpat ceva şi s-asurpat iremediabil".

Preşedintele PNL aapreciat că, probabil, Dinu Patriciu a avut nişte nemulţumiri în legătură cumodul în care el a văzut dezvoltarea partidului, componenţa conduceriipartidului.

"E un lucru pecare văd că mulţi nu vor să-l înţeleagă sau să-l accepte şi pot să o ţinăaşa... ca şi cu cota unică. Relaţia mea cu Dinu Patriciu, ca şi relaţia luiCălin Tăriceanu cu Dinu Patriciu nu au fost niciodată decât relaţii amicale şipe picior de egalitate, indiferent că unul e prim-ministru şi altul nu,indiferent că unul este miliardarul României şi altul e un om obişnuit.Niciodată Dinu Patriciu nu a pus liderii PNL, nici pe mine, nici pe Tăriceanu.Niciodată Dinu Patriciu nu a influenţat covârşitor politica PNL", a maispus Crin Antonescu.

Întrebat dacă este depărere că Dinu Patriciu va trece de la scris la fapte şi va înfiinţa un noupartid, Crin Antonescu a răspuns: "Dacă aş fi în locul lui DinuPatriciu şi aş ajunge să scriu, deci să cred acele lucruri despre partidul încare sunt membru, mi-ar fi ruşine să mai fiu membru, aş pleca de acolo şi,sigur, dacă aş dori şi aş avea posibilitatea, mi-aş înfiinţa alt partid".

Întrebat dacă aşteaptăca Dinu Patriciu să demisioneze din PNL, Antonescu a spus: "Eu nuaştept şi nu-mi doresc, dar, dacă aş fi în locul domniei sale, având acesteconvingeri, asta aş face".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-05-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image