2019-02-21 22:13


Antonescu: Nu am colaborat cu Securitatea, ce a făcut Băsescu nu poate fi calificat

 |  18:49
Antonescu: Nu am colaborat cu Securitatea, ce a făcut Băsescu nu poate fi calificat

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, laRealitatea TV, că nu a colaborat niciodată cu Securitatea, el apreciind cădeclaraţia lui Traian Băsescu în care acesta a folosit sintagma "Prorumbacu,Porumbelu" nu poate fi calificată şi cerând şefului statului să formulezeîn mod oficial acuzaţii.

"Iniţial, am socotit că e o categorisire zoologică,aşa cum domnul Băsescu obişnuieşte să facă cu toţi adversarii săi politici.Niciodată nu am colaborat cu fosta Securitate şi nu am avut vreo relaţie devreun fel. În calitate de candidat la Parlamentul României şi la preşedinţiaRomâniei, de fiecare dată am fost supus examenelor CNSAS. Nu a existat niciunfel de element legat de relaţia mea cu fosta Securitate", a spusAntonescu, la .

El i-a cerut preşedintelui să facă oficial şi clar acuzaţii, menţionând căîn caz contrar, devine clar ce fel de personaj este Traian Băsescu.

"Ceea ce a făcut domnul Băsescu aseară nu poate fi calificat pentru căaceastă poveste cu Porumbacu a circulat în mediile de internet sub anonimat încursul campaniei electorale. Nimeni nu a îndrăznit să formuleze vreo acuzaţiesau vreo suspiciune împotriva mea", a spus Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a catalogat, joi, la , drept "admirabilă" .

La remarca realizatorului emisiunii potrivit căreia se vede o coeziune pefrontul opoziţiei, Băsescu a intervenit cu observaţia: "Admirabil!".

În timp ce moderatorul emisiunii invoca pactul de colaborareîntre PNL şi PC, Băsescu a intervenit din nou, spunând: "Felix cuPorumbacu, Porumbelul, sau cum, cu ... nu ştiu...aaa, cu domnul Crin Antonescu,da".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEA FANE
08 Ian 2011

la ce te poti astepta de la un BADARAN.chiar daca este presedinte de tara.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...