2017-01-19 06:42

POLITICA


Antonie Solomon şi şase consilieri locali din Craiova au fost excluşi din PDL

 |  12:20
Antonie Solomon şi şase consilieri locali din Craiova au fost excluşi din PDL

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, şi şase consilieri locali în cadrul Consiliului Local Craiova au fost excluşi din Partidul Democrat Liberal, după ce în şedinţa extraordinară în care s-a votat bugetul Craiovei aceştia au avut alte puncte de vedere decât poziţia viceprimarului Mărinică Dincă, preşedintele PDL Craiova.

În urma şedinţei CL Craiova, Biroul Permanent Local al PDL Craiova a decis, joi seara, excluderea din partid a primarului Antonie Solomon şi a celor şase consilieri municipali, printre care se află şi viceprimarul Teodor Sas, care au susţinut în CL Craiova proiectele lui Solomon.

Deşi în urmă cu două săptămâni Antonie Solomon îşi reînnoise adeziunea de membru PDL, relaţiile acestuia cu democrat-liberalii s-au răcit după ce a anunţat că va candida pentru un nou mandat din partea UNPR. În urma acestei decizii, Solomon a pierdut funcţia de preşedinte al PDL Craiova, funcţie care a fost preluată de Mărinică Dincă, cel care va fi şi candidatul PDL pentru fotoliul de primar al Craiovei la alegerile din acest an.

Solomon a spus că mereu a fost alături de PDL, însă l-a deranjat foarte tare atitudinea unor persoane faţă de el. "Eu am avut supărările mele şi m-a deranjat foarte tare atitudinea anumitor persoane faţă de mine. În schimb, eu am fost mereu alături de partid. Nu o să plec din PDL decât dacă vrea cineva să mă dea afară. Să vedem ce ne rezervă viitorul! Poate se va face o coaliţie între PDL şi UNPR şi atunci suntem toţi în aceeaşi barcă", a declarat Solomon, potrivit Agerpres.

Decizia de excludere a BPL al PDL Craiova va trebui votată şi de Consiliul de Coordonare Locală al PDL Craiova, precum şi de Consiliul de Coordonare Judeţeană a al PDL Dolj condusă de Radu Berceanu. Ambele foruri urmează să se întrunească în perioada următoare, o şedinţă a CCJ fiind programată pentru data de 11 februarie.

Antonie Solomon a anunţat că face declaraţii pe această temă vineri, în cadrul unei conferinţe de presă. La rândul său, şi Mărinică Dincă a anunţat că va organiza o conferinţă de presă în cursul aceleaşi zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-09

TAGURI: Antonie_solomon, primar_craiova, consilieri, excludere_PDLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image